Seriefodbold:

Skuffet seniortræner siger farvel til TRIF

Casper Kjær Sørensen troede, han skulle fortsætte i TRIF, men fodboldbestyrelsen havde en anden opfattelse

Af
Af Lars Norman Thomsen

Casper Kjær Sørensen, Ugelbølle, stopper som cheftræner for seniorfodboldspillerne i TRIF efter tre sæsoner. Han tiltrådte i sommeren 2016, da Frederik Thøgersen på grund af manglende tid måtte kvitte jobbet.

Det bliver et i forvejen kendt ansigt i TRIF, nemlig Martin Hornbæk Nielsen, som afløser Casper Kjær Sørensen. Martin Hornbæk Nielsen, der har A-licens som træner, er næstformand i fodboldbestyrelsen og har også været ungdomstræner i TRIF.

I dette efterår har han været cheftræner for Aarhusklubben VSK's andethold i Danmarksserien.

“TRIF-fodbold vægter blandt andet overgangen fra ungdom til senior højt, og her mener vi, at Martin er det rette valg,” siger fodboldformand i TRIF, Rikke Baarstrøm.

Martin Hornbæk Nielsen fortsætter som næstformand i bestyrelsen.

“Men han skal naturligvis ikke længere være kontaktperson til seniorafdelingen. Hen over vinteren vil vi arbejde på en anden struktur i fodboldbestyrelsen,” siger Rikke Baarstrøm.

Meget skuffet

Casper Kjær Sørensen er meget skuffet over, at han ikke skal fortsætte med at træne seniorspillerne.

“Jeg havde en forventning om, da jeg efter sæsonen tog til møde med fodboldbestyrelsen, at det var for at aftale en kontraktforlængelse,” siger Casper Kjær Sørensen.

“Men det var så kun for at få at vide, at jeg skulle stoppe. Jeg er meget skuffet over bestyrelsens handlemåde, fordi de kunne have sagt til mig langt tidligere, at jeg ikke skulle fortsætte. Det er ikke fair først at sige det efter sæsonafslutningen.”

Casper Kjær Sørensen havde i løbet af efteråret et par løse henvendelser fra andre klubber om trænerjobs, men dem sagde han nej tak til i forventning om, at han skulle fortsætte i TRIF.

“Vi evaluerer ikke sæsonen, mens den er i gang men først hen mod sæsonafslutningen,” siger Rikke Baarstrøm.

Meget alene

“Vi har været vældig tilfredse med Caspers indsats, men har besluttet, at vi gerne vil prøve noget nyt, der kan bringe vores talentfulde unge seniorafdeling et skridt videre,” lyder hendes kommentar til den forhenværende cheftræners kritik.

TRIFs bedste hold i Serie 3 var meget tæt på at rykke op i Serie 2, men oprykningen kiksede mod slutningen af sæsonen. Andetholdet i Serie 5 rykker til gengæld op i Serie 4.

“Jeg er meget tilfreds med, hvad vi har opnået i de tre sæsoner, hvor jeg har været træner. Førsteholdet rykkede op i Serie 3 i min første sæson og er et år efter tæt på at rykke op i Serie 2,” påpeger Casper Kjær Sørensen.

“Jeg har brugt masser af tid på meget andet end trænerarbejdet. For eksempel har jeg selv skaffet sponsorer til vores hjemmekampe og sørget for at lave reklame for vores kampe på de sociale medier. Bestyrelsen har jeg til gengæld ikke set meget til, men for mit eget vedkommende kan jeg sige, at jeg forlader TRIF med en klar fornemmelse af, at jeg har haft spillernes opbakning og brugt masser af timer uden for træningsbanen.”

Publiceret 21 November 2017 14:57

SENESTE TV