Julemarked:

Kalø Landbrugsskole inviterer til grøn jul

Økologisk Landbrugsskole inviterer til økologisk julemarked lørdag 9. december klokken 10-16.
De studerende fra Global Organic Farmer, som står bag julemarkedet, har i dagens anledning samlet et bredt udvalg af økologiske, bæredygtige og lokale producenter, der vil sælge alt fra bæredygtigt bambustøj til spiselige insekter.
Til de tørstige gæster kommer både Cold Hand Winery samt Andersen Winery med deres prisbelønnede vine og den lokale ginproducent Gin Heroes med deres anerkendte gin.
Af andre stadeholdere kan nævnes Lille Raneladegaard, Kælderantikvariatet, Chøkolade fra Samsø, Victoria smykker, Nybogård, Glaspusteriet, Hærvejsmel og mange flere.
“Det er tredje år i træk, at vi holder julemarked på Kalø. Sidste år var der mere end 4.000 deltagere, og vi regner med, at der vil komme endnu flere i år. Her på Kalø kan vi mærke, at efterspørgslen på økologiske varer bliver større og større,” udtaler uddannelsesleder Nikolaj Houkjær i en pressemeddelelse fra landbrugsskolen.
Skolens køkken tilbyder også en økologisk julebuffet i pop-up restauranten, hvor man kan man smage på nogle af skolens egne råvarer.
Samtidig byder skolens egen markedsstand på egenproducerede økologiske ænder, flæskesteg, medister, friske grøntsager, julekager, friskpresset rapsolie og meget mere.
I Kalø-kaffe boden har man mulighed for at smage økologisk dyrket højlandskaffe fra Tanzania, plantet, dyrket, høstet, pillet, tørret, ristet, kværnet og pakket af skolens Global Organic Farmer elever i samarbejde med Mols Kafferisteri.

Nissesafari

Der vil være underholdning til de små, der kan tage med på nissesafari i Kalø-skovene, hilse på nogle af gårdens dyr eller få lavet ansigtsmaling. Og måske julemanden kigger forbi sammen med Søren Ryge.
De voksne vil kunne prøve kræfter med folkedans, lytte til julejazz og smage skolens ny bryggede øko-øl udviklet af skolens elever. Der er gratis adgang til julemarkedet. jesl

Publiceret 06 December 2017 16:00

SENESTE TV