Håndbold:

2 x thumbs up til Nørre Djurs HK

Klubbens næstbedste herrehold har taget et step op til Jyllandsserien, mens U14 drengene rykker op fra A-rækken til 2. division

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK er gået på juleferie med en god fornemmelse og hænderne oppe.
Klubbens flagskib, herreholdet i 3. division, overvintrer på andenpladsen med gode muligheder for at avancere til førstepladsen og dermed oprykning til 2. division.
Damerne, der er nyoprykkere til Serie 1, var tæt på at sikre sig endnu en oprykning - til Jyllandsserien. Den glippede imidlertid i et tæt oprykningsslutspil, hvor Kristrup trak det længste strå.

Oprykningsspillet flaskede sig derimod for herretruppens andethold i Serie 1. Holdet vandt sin pulje, og efterlod ingen tvivl om resultatet i finalen mod Ravnstrup KFUM om oprykning til Jyllandsserien.
Nørre Djurs HK vandt med hele 26-15 i finalen, der blev spillet i Assentofthallerne. Det på trods af, at holdet startede svagt og var bagud med 5-1 efter små ti minutters spil.
“Flere gamle har fået interessen igen på seniorsiden samtidig med, at der kommer nye unge op fra ungdomsrækkerne. Det er bestemt ikke umuligt, at vi skal have tilmeldt vores 5 seniorhold til den kommende sæson,” fortæller ungdomstræner og talentchef Henrik Elkjær fra Nørre Djurs HK.

Oprykning til U14

På ungdomssiden har U14 drengene været solstrålen i dette efterår.

Det kulminerede med oprykning fra A-rækken til 2. division under ledelse af halinspektør Peter Schumacher og topdommer Kristian Kolstrup Møller.

Drengene i de afgørende oprykningskampe IF Alliancen/Bjerregrav med 15-13 og Rødkærsbroegnens IF med 16-11.

“Vi har forsøgt eftertilmelde et U14 hold, så vi kan tilbyde endnu mere håndbold til alle uanset, om man er øvet eller ny. På ungdomssiden der også løbende tilgang, og vi glæder os til at gå en spændende tid i møde efter jul,” siger Henrik Elkjær.

Publiceret 19 December 2017 12:53

SENESTE TV