Steffen Gandrup er sammen med kollega Morten Skovholm de nye ejere af Home Ebeltoft-Syddjurs

Steffen Gandrup er sammen med kollega Morten Skovholm de nye ejere af Home Ebeltoft-Syddjurs

Bolig:

Home Ebeltoft-Syddjurs er nu på lokale hænder

Steffen Gandrup og Morten Skovholm har overtaget butikken

De har arbejdet sammen før, og nu skal de igen køre parløb på jobbet. Og de glæder sig.

Fra årsskiftet er det ejendomsmægler Steffen Gandrup, som er nuværende partner og salgschef i Home Ebeltoft-Syddjurs og ejendomsmægler Morten Skovholm, som kan sætte deres navne på døren til Home-butikken på Ndr. Strandvej 42B i Ebeltoft.

De to overtager butikken efter indehaver Annette Rønne, som fremover ønsker at koncentrere sig om sine 14 andre Home-butikker i Aarhus og Østjylland.

“Jeg har været super glad for at arbejde for Annette, og vi fortsætter et tæt samarbejde med alle Home-butikkerne i Aarhus om den optimale service til købere og sælgere,” udtaler 37-årige Steffen Gandrup i en pressemeddelelse fra Home.

Han og Morten Skovholm, 35 år, har tidligere arbejdet sammen i 2005-2009 i EDC Rønde og Hornslet.

Så skiltes deres veje. Steffen Gandrup, der er opvokset og bosiddende i Ebeltoft, holdt fast i mæglerbranchen i Home Ebeltoft-Syddjurs i 2014, hvor han siden har overtaget den daglige ledelse, mens Morten Skovholm parkerede mæglergerningen og blev ansat som erhvervsrådgiver hos Falck i Aarhus. Men nu er de to på samme hold igen.

“Det her er vores fælles 'livsprojekt'. Vi har mange ting til fælles og ser ens på mange ting – men samtidig er vi også meget forskellige, så vi supplerer hinanden. Det kan ikke være bedre,” konstaterer de to mæglere i pressemeddelelsen.

Planerne for home-butikken og deres fælles projekt er mange, og der står mange gode - og også småskøre - ønsker på de to herrers liste over ting, der måske skal ske i fremtiden for home Ebeltoft-Syddjurs.

Aktive lokalt

I fritiden er de to også engagerede i det lokale liv.

Steffen Gandrup er et kendt ansigt i Ebeltoft IF Håndbold, og han er også ungdomstræner i fodboldafdelingen.

Morten Skovholm er aktiv i børnehavens bestyrelse i Rønde, hvor han har boet siden 2007, og sidder i bestyrelsen i grundejerforeningen på Mols, hvor han har sommerhus.

Publiceret 07 January 2018 12:14

SENESTE TV