Ny rute fra Aarhus Airport:

Direkte fly til Mallorca hver lørdag

Århus Charter introducerer rute med SAS fra 5. maj til og med efterårsferien

Onsdag meldte Aarhus Airport ud, at man til april åbner en ny rute til Nice, og torsdag er der igen nyheder for de rejseglade østjyder.
”Vi har fra vores gæster haft stor efterspørgsel på at kunne kombinere strandferie med en dejlig storby, og vi kommer nu vores gæster i møde med direkte fra Aarhus Lufthavn at tilbyde rejser til skønne Palma Nova beliggende ca. 15 kilometer fra Mallorcas fantastiske metropol Palma."
Sådan siger bureauchef Henrik G. Jensen hos Århus Charter i forbindelse med introduktionen af en ny rute fra lufthavnen i Tirstrup.
Ruten åbner 5. maj og lukker igen efter efterårsferien, oplyser Århus Charter i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: Aarhus Airport udvider med rute til Nice
Ifølge rejsebureauet er østjyderne allerede godt i gang med at bestille rejser til sommeren.
”Der er i øjeblikket meget stor travlhed med bestilling af sommerrejser til 2018. Vi ser en stigende tendens til, at vores gæster ønsker at sikre sommerferien i god tid, og mange af vores gæster nåede ikke at få plads på den ønskede rejse i sommeren sidste år. Vi er derfor glade for, at vi nu har mulighed for at kunne tilbyde vores østjyske gæster flere muligheder med endnu en flot sommernyhed fra Aarhus Airport,” siger Henrik G. Jensen.
Århus Charter kan allerede nu se, at salget rejser er stigende i 2018.
”Vi har derfor også indkaldt ekstra personale til at modtage rejsebestillinger fra vores gæster,” slutter Henrik G. Jensen. 
dp

Publiceret 11 January 2018 14:35

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.