Allan Rytter, formand for Ryomgård Erhvervsforening, lover endnu mere juleblysning i byen næste gang, det bliver december. Foto: Lars Norman Thomsen

Allan Rytter, formand for Ryomgård Erhvervsforening, lover endnu mere juleblysning i byen næste gang, det bliver december. Foto: Lars Norman Thomsen

Det er jo lige til at få julelys i øjnene over

En ny sekscifret donation fra Fonden Sparekassen Midtdjurs giver Ryomgård Erhvervsforening mulighed for at sætte endnu mere julelys på byen

Af
Lars Norman Thomsen

I 2017 blev der tændt julelys i den centrale del af Ryomgårds bymidte, og det bekom juleglade børn og voksne vel.

Ryomgård Erhvervsforenings bestyrelse havde fundet den store pengepung frem og investeret i henholdsvis syntetiske julestjerner og juletræer med lys i, som var monteret på 25 lygtepæle på primært Vestergade, men også på enkelte lygtepæle på både Slotsgade og Nimtoftevej.

Verdo havde monteret 220 volt stikpropper i toppen af de udvalgte lygtepæle.

En donation fra Fonden Sparekassen Midtdjurs på 50.000 kroner + moms havde gjort det muligt at foretage investeringen.

“Vi vil gerne ud i fremtiden investere i julestjerner og juletræer til samtlige lygtepæle i midtbyen, men vi er nødt til at foretage den slags køb i etaper. Nu ser vi lige, hvordan det spænder af i år og lytter til, hvad borgerne synes om det,” lød det fra Allan Rytter, formand for Ryomgård Erhvervsforening, til Lokalavisen forud for, at julebelysningen blev tændt.

Hurtig på aftrækkeren

Allan Rytters profeti kom ikke til at lade vente lang tid på sig. Ved forårets udlodning fra Fonden Sparekassen Midtdjurs vankede der endnu 100.000 kroner til indkøb af julestjerner og juletræer, så også borgerne på både Skovvej og Nimtoftevej her midt i sommervarmen kan se frem til, at de også får julelys i øjnene, når det bliver december.

"Byens julebelysning i 2017 var en meget stor succes, og vi har fået mange roser fra borgerne. Derfor er det dejligt, at vi kan følge op på den første investering, så både Nimtoftevej og Skovvej kommer med," siger Allan Rytter.

Han vurderer, at Verdo inden december skal have monteret 220 volt stikpropper på cirka 50 lygtepæle på de to nye 'juleveje'.

Ryomgård Erhvervsforening.

Allan Rytter, formand

Jørgen Pilgaard, næstformand,

Kjeld Christiansen, kasserer

Thomas Koustrup, sekretær

John Rygaard

Publiceret 07 June 2018 13:30