Mette Foged (tv.) forsikrer, at der kommer et udspil fra Alternativet sammen med andre partiet om et bæredygtighedssekretariat i Syddjurs. Foto: Lars Norman Thomsen

Mette Foged (tv.) forsikrer, at der kommer et udspil fra Alternativet sammen med andre partiet om et bæredygtighedssekretariat i Syddjurs. Foto: Lars Norman Thomsen

Alternativet har ikke skrinlagt bæredygtighedssekretariat

Partiets byrådsmedlem Mette Foged forsikrer, at der kommer et udspil på et tidspunkt uden at sætte dato på

Af
Lars Norman Thomsen

Alternativet Syddjurs ønsker et kommunalt finansieret bæredygtighedssekretariat, der arbejder på tværs af de politiske områder og afdelinger, gentog partiets kandidater til kommunalvalget i november 2017 ved vælgermøder i læserbreve.

Siden da har der været forbavsende stille om dette bæredygtighedssekretariat. Det er dog ikke puttet i mølposen, forsikrer partiets enlige byrådsmedlem Mette Foged.

"Et bæredygtighedssekretariat er absolut stadig et vigtigt tema for Alternativet Syddjurs, og vi arbejder sammen med de partier der deler vores ambition med at finde frem til den bedste vej og udforming af et bæredygtighedssekretariat. Hvordan den præcise udformning bliver eller hvornår der kommer et udspil er endnu for tidligt at sige mere om," skriver hun i en mail til Lokalavisen på foranledning af et konkret spørgsmål fra redaktøren.

Tidspunktet kunne være, når budgetforhandlingerne om næste års budget spidser til efter sommerferien.

Det har Alternativet selv skrevet tidligere på året på partiets hjemmeside.

"I år er bæredygtighedssekretariatet i forgrunden med henblik på kommunens budget for 2019," kan man læse.

Publiceret 08 June 2018 10:37