Nyt nabolag giver endnu mere plads til designerlamper

Punkt 1 og Lysmesteren flyttede i sidste uge i nye, større lokaler på havnen

Af
Stine Østergaard

EBELTOFT "Det er med nød og næppe, vi blev færdige," siger ejer af Lysmesteren og Punkt 1, Peter Nielsen og indrømmer blankt, at dette kun har kunne ladet sig gøre fordi personalet har arbejdet både dag og nat for at nå målet.

Han er glad og overrasket over, at så mange kom forbi åbningsdagen 6. juni, hvor der var mange mennesker forbi hele dagen, som også blev hængende uden for butikken, hvor der var pølser og Kim Larsen i højtalerne.

Bedre service

De to butikker med samme ejer var vokset ud af butikslokalerne oppe i byen, og er nu ved at finde sig til rette i de større lokaler på Falcksvej 2. Men der går nok endnu en måned, før det hele er helt på plads.

"Det er lidt et sats at forlade midtbyen. Men jeg ser lidt en tendens til at butikslivet flytter herned på havnen. Så jeg ser det ikke som en ulempe," siger Peter Nielsen.

Tværtimod ser han det som en fordel at have butikken et sted, hvor det er nemmere for folk at køre til. Det har ellers været et lille problem, når man har holdt til i den gamle by som Ebeltoft er, som ikke er bygget til store biler.

"Det er et fedt sted og et anderledes miljø," siger Peter Nielsen om sit nye nabolag.

Peter Nielsen håber, at det at der nu er styr på de nye lokaler, og at de er flyttet ind giver mere ro på til at fokusere på at servicere kunderne.

"Vi har haft svært ved at følge op på bestillingerne. Vi føler ikke vi har kunne levere vores normale serviceniveau – og det er vi meget kede af," siger han og forklarer det med meget arbejde og mange tanker omrking flytning og færdiggørelse af de nye lokaler

Design for alle pengene

Peter Nielsen har været eneejer af butikkerne nu i et par år. Under sig har han syv ansatte og kombinationen af at have belysningsbutikken og Punkt 1 sammen giver god mening – lige som i gamle dage med de mere brede elforretninger.

De nye lokaler gør især noget godt for belysningsdelen. Det er en forretning som Peter Nielsen og de andre medarbejdere er meget stolte af at kunne præsentere i Ebeltoft.

"Det er unikt med så mange designerbrands i den størrelsesorden. Før kunne vi ikke vise det fulde udvalg. Det kan vi nu," fortæller Peter Nielsen.

Det er blandt andet det, at de som som nogle af de få butikker i Danmark sælger Louis Poulsen, der gør det unikt.

Publiceret 16 June 2018 11:00