Arkivfoto: Adresseavisen Syddjurs

Zeidler benægter rufferi: "Vi har ikke gjort noget ulovligt"

Per Zeidler og hans makker tjente ikke en krone på at arrangere gangbangs, hævder eks-politikeren

Af
Simon Carlson og Lars Norman Thomsen

(OBS: Denne artikel indeholder uddrag fra en længere artikel, hvor Per Zeidler fortæller sin historie. Vi anbefaler, at du læser denne og dens forløber, så du får den fulde fortælling. Begge artikler kan du finde herunder)

Den store mediestorm er drevet over, og offentlighedens søgelys er blevet dæmpet betragteligt.

Men der hænger stadigvæk en tung sky over hovedet på Per Zeidler. En sky, der gør, at det sidste punktum endnu ikke er skrevet i historien om den tidligere byrådspolitiker og de meget omtalte gangbangs.

For hos Østjyllands Politi ligger der stadig en sigtelse om rufferi, og den er blevet opretholdt siden den dag i november 2017, hvor det hele faldt fra hinanden foran et forsamlingshus i Ammitsbøl nær Vejle.

Der skal købes gummimænd og glidecreme og sexlegetøj og alt muligt

Om det er tilfældet, fordi politiet endnu ikke har kunnet finde beviser, der kan føre til en tiltale, eller fordi samler til bunke i efterforskningen, ved vi ikke, men spørger man sagens hovedperson, Per Zeidler, så er der ikke noget at komme efter.

Han benægter enhver mistanke om, at han og hans makker nogensinde har tjent penge på at arrangere gangbangs. '

Mandlige deltagere skulle betale for at være med, men Zeidler understreger, at hverken han eller hans medarrangør har puttet penge i egne lommer.

”Da vi startede, lavede vi en cigarkasse, som vi smed nogle penge i til indkøb af forskellige ting som lagner og dynebetræk, og der skal købes gummimænd og glidecreme og sexlegetøj og alt muligt. Og hver gang er der jo også kaffe og cola og chips. Nogle gange holdt vi også arrangementer med lidt grillmad og muligheden for at få et glas vin eller en øl. Så vi smed nogle penge i, og det er jo også fordi, vi havde en aftale med kvinderne om, at de fik et fast minimumbeløb,” fortæller Per Zeidler i et stort interview med Adresseavisen.

Ifølge Zeidler var der en fast takst for mændene.

”Typisk betalte mændene 1.200 kroner for en time. Og så betalte de lidt mere for time nummer to og lidt mere igen for time nummer tre,” siger Per Zeidler, som hævder, at kvinderne - udover garantibeløbet - fik overskuddet, hvis der var et.

Vi har på intet tidspunkt villet lave forretning ud af det her

Når husleje og annoncering var betalt, fik cigarkassen 20 procent af det resterende, mens resten tilfaldt kvinderne.

De 20 procent i cigarkassen gik ifølge Per Zeidler til at købe sodavand og chips, kaffe og the samt forbrugsting i forhold til fortsat afvikling af gangbang-arrangementerne.

Zeidler understreger, at der ikke var penge i det for ham personligt, men at han var med til at organisere de omtalte gangbangs, fordi han kunne lide det.

”Hvis der var arrangementer, hvor der ikke var nok mænd til, at kvinderne kunne få de lovede penge, så tog vi dem fra cigarkassen. Vi har på intet tidspunkt villet lave forretning ud af det her, så jeg mener ikke, vi har gjort noget ulovligt. Det var et mentalt frirum for mig, som jeg havde fundet, fordi jeg syntes, det var skidefrækt. Vores ide var, at vi ville lave en klub eller en forening, ligesom man kender det fra swinger-miljøet; bare med udgangspunkt i gangbang,” hævder Per Zeidler.

I næste uge kan du læse sidste kapitel af historien om Per Zeidlers deroute.

Publiceret 19 June 2018 11:22