Henrik T. Fjeldgaard har købt Frisenette ApS og overtager selv direktørstolen. Tilsendt foto

Henrik T. Fjeldgaard har købt Frisenette ApS og overtager selv direktørstolen. Tilsendt foto

Salgschef har købt Frisenette ApS

Frisenette ApS i Knebel er blevet solgt til virksomhedens salgschef gennem mange år, Henrik T. Fjeldgaard, som samtidig bliver direktør for firmaet

Af
Lars Norman Thomsen

En hæderkronet lokal virksomhed skifter hænder.

Frisenette ApS i Knebel, der sælger filtre, filtreringsudstyr og forbrugsmaterialer til laboratorier i ind- og udland, er blevet solgt til virksomhedens salgschef gennem mange år, den kendte Mols-mand Henrik T. Fjeldgaard, som samtidig bliver direktør for firmaet.

Firmaet er stiftet i 1931, og siden 1995 har Ervind Müller været ejer og leder af firmaet. Ervind Müller har besluttet sig for at gå på pension, meddeler virksomheden i en pressemeddelelse.

Ejer på pension

1. februar 2017 kunne Ervind Müller fejre 25 års jubilæum hos Frisenette ApS.

Han er uddannet som Cand. Merc. og blev ansat som Salgs- og Marketingschef som led i et generationsskifte i firmaet, som på dette tidspunkt lå i Egsmark ved Ebeltoft. Inden sin ansættelse arbejdede Ervind Müller som konsulent i Industrirådet, nuværende Dansk Industri, og rådgav det daværende firma A.G. Frisenette og Sønner om et forestående generationsskifte.

Under denne proces fik Ervind Müller interesse i på sigt at overtage firmaet. I 1993 kom Ervind Müller i firmaets ejerkreds og efter nogle år som medejer, overtog Ervind Müller alle anparter. I forbindelse med medejerskabet skiftede firmaet navn til Frisenette ApS.

I 2005 flyttede firmaet til Knebel.

Glidende overgang

Ejerskiftet er sidste skridt i en plan om glidende generationsskifte, som blev udarbejdet for 5 år siden.

Ejer- og direktørskiftet får ingen direkte betydning for hverken personalet eller kunderne, idet Henrik T. Fjeldgaard ønsker at videreføre firmaet i samme gode ånd som tidligere, lyder det i pressemeddelelsen.

Firmaet beskæftiger ti ansatte.

Publiceret 24 June 2018 18:12