Kaløspillet runder milepæl - eventyr på spil

Så er Kaløspillet klar til en ny sæson fra 25. juli

RØNDE "Så er vi i gang med endnu et Kaløspil! Stykket er i år skrevet specielt til lejligheden, da Rønde Amatørteater til september kan fejre 70 års jubilæum som forening," skriver Rønde Amatørteater i en pressemeddelse.

I år kan tilskuerne se et stykke af genren 'eventyr, hvor helten går igennem tre prøvelser for til sidst at få prinsessen og det halve kongerige.'

Prinsessen er dog byttet med storbondes datter Signe, og det halve kongerige er en snes marker på Mols. Men hver sin historie, hvert sit kongerige.

"Rønde Amatørteater tager dig med på en rejse krydret med flere af de kendte og elskede molbohistorier. I stykket vil du møde mange forskellige karakterer. Lige fra den stædige storbonde til den pompøse bejler fra Aarhus, og sidst men ikke mindst de kære molboer, som gør tingene helt efter deres egen logik. Men tag endelig ikke fejl; Der er en logik," skriver Rønde Amatørteater og fortsætter:

"Det tegner til at blive et rigtig godt stykke i klassisk kalø--spilstil, hvor der på scenen kan opleves skuespillere i alle aldre, og findes både nye og kendte ansigter, instrueret af Anna Aulin-Christoffersen, som er ny instruktør i Kaløspil-regi."

Årets forestillinger spilles onsdag 25/7 klokken 19.30, torsdag 26/7 klokken 19.30, lørdag 28/7 klokken 15.00 og søndag 29/7 klokken 15:00.

På premiereaftenen onsdag vil der være tale ved protektor for årets opsætning, Syddjurs Kommunes borgmester Ole Bollesen, der selv er historiker.

Publiceret 13 July 2018 08:02

SENESTE TV