Brandfare: Hedebølgen tvinger Sommerfesten til at stoppe før planlagt

Den vanvittige sommer i Danmark tvinger arrangørerne af denne uges sommerfest i Ebeltoft til at pille den planlagte afslutning af programmet

Af
Lars Norman Thomsen

Der bliver gang i sagerne og sang i gaderne i Ebeltoft fra torsdag til søndag, når årets sommerfest løber af stablen med et program, der både rækker ud til den unge generation og de lidt ældre i alle aldersklasser.

Desværre for arrangørerne betyder det vanvittige danske sommervejr, at de er blevet tvunget til at pille den ellers festlige afslutning på sommerfesten af programmet.

Der bliver ikke fyrværkeri, fakkeloptog og bål på Torvet som planlagt. Arrangørerne har fået forbud mod at 'lege med ilden' af myndighederne på grund af brandfaren.

"Derfor har vi også annulleret båltalen, for der kommer næppe nogen under disse omstændigheder," siger Birthe Flück fra Sommerfestforening Ebeltoft.

Ebeltoft Sommerfest laves i samarbejde med Sommerfestforening Ebeltoft og Lions Mols.

Så hvor nogen synes, at det er vidunderligt med alle disse sommerdage, så er der andre der får uventede problemer med dem.

Masser af andet godt

Der er dog masser af andet godt på sommerfestprogrammet, og ikke mindst masser af musik. Vi nævner i flæng: John Mogensen Live sætter "fut i fejemøget" torsdag..

Torsdag aften rummer også en næsten nyskabelse hos Ebeltoft Sommerfest; nemlig et rigtigt ungdomsbal, hvor DJ Kim Birk og hans svende slår tonen an.

DE SPILDTE TALENTER med Frank Bademester fredag aften.

Don Dario spiller ved Pensionist-kaffebordet lørdag eftermiddag.

Dansktop-oraklerne Kandis med den ferme trommeslager Frank Thøgersen, tidligere Bamses Venner, Fenders og På Slaget 12, sørger for fuldt hus lørdag aften, før søndagen slutter med Ebeltoft Garden, gags, trylleri, historier, skøre indslag med tryllekunstneren Jesper Grønkjær og irsk folkemusik i form af Wedgwood Duo med Michael Wedgwood og Lars Schroeder.

Publiceret 17 July 2018 13:27

SENESTE TV