Søren Høg er ny formand for Ebeltoft Distriktsråd. Foto: Camilla Rønde

Søren Høg er ny formand for Ebeltoft Distriktsråd. Foto: Camilla Rønde

Ebeltoft Distriktsråd lægger ny kurs

Efter et turbulent forår med udskiftning i bestyrelsen bag Ebeltoft Distriktsråd arbejdes der nu målrettet frem mod at repræsentere Ebeltofts borgere bedre.

Flere måneders grundigt arbejde får nu vind i sejlene i form af en ny borgerinddragende retning for Ebeltoft Distriktsråd. Med den nyvalgte formand Søren Høg i spidsen går bestyrelsen aktivt ind i udviklingen af fremtidens Ebeltoft. Det skriver Ebeltoft Distriktsråd i en pressemeddelelse.

“Vi vil repræsentere byens borgere i udviklingen af vores lokalsamfund, så Ebeltofts indbyggere får et direkte talerør ind i byrådssalen,” fortæller Søren Høg, der gennem fire år har været medlem af bestyrelsen.

Det gode liv i Ebeltoft

Et af bestyrelsens nyeste tiltag er en undersøgelse af livet i Ebeltoft skabt i tæt dialog med byens borgere.

“Det er netop alle de gode mennesker i Ebeltoft, der ved allerbedst, hvad der gør byen til en unik perle på verdenskortet. Vi har hver især vores egen fortælling om, hvorfor Ebeltoft blev vores hjem, og den viden kan vi bygge videre på,” forklarer Camilla Rønde, bestyrelsens nye næstformand, der sammen med bestyrelsesmedlem Ida Mahler har søsat det nye borgerinddragelsesprojekt. De blev begge valgt ind i Distriktsrådets bestyrelse ved generalforsamlingen i marts måned.

Projektet er Distriktsrådet nye initiativ, der skal fremme det gode liv i Ebeltoft for alle aldersgrupper og forhåbentlig skabe basis for en øget tilflytning til byen.

Lytte først, tale bagefter

Distriktsrådets nye tiltag kommer i kølvandet på Ebeltoft for Livets seniorprojekt, der retter sig mod at tiltrække borgere over 45 år til byen. Projektet har siden foråret afledt flere debatindlæg omkring fremtidens Ebeltoft i lokalpressen.

“Vi har i Ebeltoft Distriktsråd fulgt med i debatten, der opstod efter Ebeltoft for Livets borgermøde i foråret, og vi har taget byens mange meninger til efterretning. Vi ønsker at være talerør for så mange som muligt, og det gør vi bedst ved at lytte først og tale bagefter,” slutter Camilla Rønde.

Ebeltoft Distriktsråd indbyder i slutningen af august alle indbyggere i Ebeltoft, store som små, til en anderledes aften, hvor samhørigheden og de gode ideer er i centrum. Nærmere info herom følger i starten af august.

Ebeltoft Distriktsråds bestyrelse består nu af Søren Høg (formand), Camilla Rønde (næstformand), Jens Holt Poulsen (kasserer), Ida Mahler, Hanne Sloth, Henrik Skovbjerg, Henrik Søgaard Laursen samt suppleanterne Marianne Klæsøe Wellendorf og Ole Bjerregaard.

Publiceret 03 August 2018 12:32

SENESTE TV