Til borgermødet 29. august kan du som borger dele din holdning til, hvad der gør Ebeltoft til en god by at leve i. Foto: Stine Østergaard

Til borgermødet 29. august kan du som borger dele din holdning til, hvad der gør Ebeltoft til en god by at leve i. Foto: Stine Østergaard

Del din mening om byen

Vær med, og giv din mening til kende til borger-workshop

Af
Stine Østergaard

EBELTOFT Distriktsrådet i Ebeltoft inviterer til borger-workshop på Rampen 29. august.

Distriktsrådenes opgave i Syddjurs kommune er at være bindeled mellem borgere og kommunen, og derfor vil de gerne tage pulsen på Ebeltoft for at vide, hvad borgerne synes om det, der sker.

"Gennem øvelser og fokuserede debatter giver vi ordet til jer, der kender byen bedst," skriver de selv i indbydelsen.

Særligt en stor sag kommer til at fylde på mødet onsdag.

"Der er jo en masterplan for udvikling af hele havnegrunden og strandfacaden. Hele vejen fra stranden og ud til skudehavn skal hele området renoveres. Det er vigtigt, at alle foreninger og parter bliver hørt, så lokalplanerne bliver behandlet korrekt," siger bestyrelsesmedlem i Ebeltoft Distriktsråd, Henrik Søgaard.

Det foregår 29. august kl. 19 på Rampen, og Ebeltoft Distriktsråd vil lede aftenens aktiviteter og være vært for lidt godt til ganen.

Der vil sidst på aftenen blive trukket lod blandt alle deltagere om to gavekort på 500 kr. til hhv. Restaurant Stockfleth og Flyvefisken.

"Det bliver spændende at se, hvad borgerne mener om deres egen by," slutter Henrik Søgaard.

Publiceret 23 August 2018 00:00

SENESTE TV