I Debora's Beauty Clinique kan man få ordnet negle med CND Shellac, plejet huden med de milde produkter fra Babor og hårfjerning med voks fra Depiléve. Foto: Stine Østergaard

I Debora's Beauty Clinique kan man få ordnet negle med CND Shellac, plejet huden med de milde produkter fra Babor og hårfjerning med voks fra Depiléve. Foto: Stine Østergaard Foto: Stine Østergaard

Nyt sted til forkælelse og skønhed

Debora Hald smiler stort over åbningen af Debora's Beauty Clinque på Nørreport

Af
Stine Østergaard

EBELTOFT "Jeg kan godt lide at lære ting, og jeg kan godt lide udfordringer. Det var også derfor, jeg åbnede det her, sådan lige..." siger Debora Hald og laver en indikation med fingrene af, at det skete nærmest fra den ene dag til den anden.

Muligheden bød sig ud af det blå en dag, da hun læste en annonce i avisen om, at Thai Wellness Ebeltoft søgte nogen at dele huslejen med.

"Jeg havde talt med min mand om at åbne en klinik, men vi havde ikke regnet med, at det skulle gå så hurtigt," siger indehaveren af Debora's Beauty Clinique.

Hun ventede egentlig på svar fra et job, hun havde søgt, men sprang til, da muligheden bød sig.

Brasiliansk skønhed

Det er ikke første gang, Debora Hald springer ud som selvstændig, men det er første gang i Danmark. Her har hun nu boet i ni år og har sammen med sin mand, Jesper Hald, en pige på seks.

I hjemlandet Brasilien havde hun en dametøjsforretning med egne designs og professionelle syersker. Men da hun mødte sit livs kærlighed, da han med sit arbejde var udstationeret i Brasilien, besluttede de sig for at bo i Danmark.

"Man lever bedre i Danmark, end man lever i Brasilien. Der er bedre sikkerhed og gode skoler til vores pige. Livskvaliteten er bedre," siger Debora Hald.

Men hun går også op i at bevare sin kultur og tager alt det gode med derfra.

"I min klinik er det vigtigt, at jeg altid er glad. Det skal være den glade pige, som man kender det fra Brasilien med det store smil på læben."

Selvforkælelse

I Brasilien går kvinder mere op i skønhedspleje end i Danmark. Til dels på grund af varmen, der tørrer huden ud. Men vi er begyndt også at gå mere op i det i landet her, har Debora Hald lagt mærke til. Og det er godt.

"Man skal huske sig selv og sine egne behov. Det er ikke en undskyldning, at man ikke har tid. Man har altid tid til at gøre noget for sig selv," siger hun.

Har man lyst til at forkæle sig selv, men ved ikke lige hvilken behandling, man har brug for, er man altid velkommen til at kigge forbi klinikken.

"Så kigger jeg på det og finder ud af, hvilken behandling man har brug for. Det er ikke sikkert, man selv ved det, men det gør jeg. Jeg er jo professionel," siger Debora Hald med et glimt i øjet.

Hun har både har en kosmetologuddannelse fra Brasilien og fra Danmark. For 20 år siden arbejdede hun som massør. Derudover er hun også uddannet sosu-hjælper og tager stadig et par vagter på plejehjemmet Søhusparken.

Godt taget imod

Debora Hald bor med familien i Pederstrup, men har et godt netværk i Ebeltoft, og derfor blev det her på Nørreport 7, klinikken åbnede for cirka en måned siden.

"Jeg føler mig meget velkommen her i Ebeltoft. Her er de rigtig gode til at støtte de lokale forretninger."

Hun har allerede et par håndfulde faste kunder, og mange kigger ind forbi, mens forretningen er åben, for at stille nysgerrigheden og måske få en vareprøve med, så man kan prøve nye beauty-produkter af.

Man kan også stikke snuden ind til åbningsreceptionen fredag 31. august kl. 15-17.

FAKTA

Debora's Beauty Clinique ligger på Nørreport 7 i Ebeltoft.

Man kan bestille tid på deborasbeautyclinique.dk eller ved at ringe eller komme ind i klinikken.

Der er åbningsreception fredag 31. august kl. 15-17.

Publiceret 30 August 2018 11:30