Unodernes nye dirigent Karmen Rõivassepp har boet i Danmark i nogle år og er allerede et etableret navn på den danske og internationale jazzscene. Arkivfoto

Unodernes nye dirigent Karmen Rõivassepp har boet i Danmark i nogle år og er allerede et etableret navn på den danske og internationale jazzscene. Arkivfoto

Bigbandet Unoderne klar med ny dirigent

Estiske Karmen Rõivassepp, som har boet i Danmark i nogle år, har afløst Niels Vincentz som bandleader for bigbandet i Syddjurs

Af
Lars Norman Thomsen

RØNDE Bigbandet Unoderne har fået Karmen Rõivassepp som ny dirigent og musikalsk leder. Hun afløser Niels Vincentz, som har været bigbandets faste dirigent. Han vil dog fremover stadig være løst tilknyttet Unoderne.

”Vi er stolte over at kunne præsentere Karmen Rõivassepp som vores nye dirigent og musikalske leder. Vi ser meget frem til samarbejdet,” siger Jan Erik Svendsen, som er formand for foreningen Unoderne.

Karmen Rõivassepp er jazzsangerinde, komponist og musikalsk leder af flere amatørbigbands. Nu altså også Bigbandet Unoderne.

Hun har boet i Danmark i nogle år og er allerede et etableret navn på den danske og internationale jazzscene.

Unodernes nye frontwoman er sanger og komponist i Karmen Rõivassepp group.

Karmen Rõivassepp er opvokset som pianist. Hendes musik er influeret af moderne jazz, men har desuden rødder i energisk House-musik og latinamerikanske stilarter.

Hun har tillige nået at afslutte sin bachelor på Musikkonservatoriet i Aarhus.

Unodernet startede efterårssæsonen tirsdag 4. september på KulturHotellet i Rønde. Der er åben for nye medlemmer, så alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.

Bigbandet øver hver tirsdag med start kl. 20.30.

Unoderne, der havde 30-års jubilæum sidste år, er et lokalt amatørbigband med base på KulturHotellet i Rønde.

Publiceret 13 September 2018 17:30