Arkivfoto

Arkivfoto

Ebeltoft Gymnastikforening i fare for at lukke

Lykkes det ikke at finde nye bestyrelsesmedlemmer til generalforsamlingen på søndag risikerer foreningen at blive nedlagt

EBELTOFT "Kære forældre, vi har brug for jer!"

Sådan lyder opråbet fra Ebeltoft Gymnastikforening, som afholder generalforsamling søndag 23. september, hvor der skal findes flere nye bestyrelsesmedlemmer. Lykkes det ikke, risikerer foreningen at blive nedlagt trods stor tilslutning til holdene.

"Ebeltoft Gymnastikforening er en sund og velfunderet forening med mange glade gymnaster. Til gengæld kniber det - som i så mange andre foreninger - med at få forældre, bedsteforældre eller andre frivillige til at træde ind i bestyrelsen og give en hånd med," skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Uden den opbakning står klubben muligvis overfor en lukning. Der mangler flere nye bestyrelsesmedlemmer. De skal findes på den kommende generalforsamling, og indtil videre har interessen ikke været overvældende.

Naturlig udskifning

"Hvis byens børn og unge fortsat skal have mulighed for at gå til gymnastik, har vi simpelthen brug for, at flere forældre eller bedsteforældre engagerer sig og går aktivt ind i foreningsarbejdet. Idrætsforeninger er afhængige af frivillige, og det mest nærliggende er selvfølgelig, at gymnasternes forældre eller bedsteforældre tager del i arbejdet", siger nuværende bestyrelsesformand Helle Rasmussen, som selv går af efter otte år i bestyrelsen.

Det er en helt naturlig udskiftning, bestyrelsen står overfor. Helle Rasmussen understreger, at de afgående bestyrelsesmedlemmer alle har siddet i bestyrelsen i mange år eller flytter fra byen. Der er derfor brug for nye kræfter, som vil føre foreningen videre og dermed sikre byens børn og unge muligheden for at gå til gymnastik.

Ebeltoft Gymnastikforening har eksisteret i rigtig mange år og har ifølge den nuvæende bestyrelse en god, bæredygtig økonomi og sender løbende både bestyrelsesmedlemmerne og instruktørerne på kurser, så de har den fornødne viden og kunnen og er klædt godt på til opgaverne.

Håber på opbakning

"Det er en velfungerende forening, som absolut er værd at bevare - en populær forening, som vækker glæde hos mange af byens børn og unge - og hos de mange ældre, der hver uge mødes på Kærneholdet," lyder det i pressemeddelelsen.

Generalforsamlingen afholdes søndag d. 23. september kl. 11.30 på Danhostel Ebeltoft.

Ebeltoft Gymnastikforening håber på et stort fremmøde og ser frem til at møde mange nye ansigter, som forhåbentligt er friske på at engagere sig i foreningen og sikre dens fortsatte virke i byen.

Publiceret 21 September 2018 11:30

SENESTE TV