Borgermøde om livet i Ådalen

Tirsdag 2. oktober 2018 kl. 17.30-20.30 indbyder Landsbyklyngen 'Liv i Ådalen' til borgermøde og fællesspisning i Mødestedet på Ådalsskolen.

Her kan du komme og fortælle hvordan du synes, man i fællesskab bedst kan opfylde drømme og ønsker for Ådalen, og mød andre, der har samme gejst og energi til at starte konkrete projekter, der kan udvikle vores område og fortsat sikre 'Liv i Ådalen'.

Landsbyklyngen vil således gerne tale med alle interesserede om, hvordan der bliver søsat nye initiativer området.

Alle svarene fra den borgerundersøgelse, som blev gennemført i foråret, er nu samlet til en rapport, som landsbyklyngen vil præsentere hovedresultaterne af. Rapporten peger på forsekllige indsatsområder, og 'Liv i Ådalen' vil således præsentere de initiativer, der allerede er i gang.

Programmet for aftenen

- Velkomst

- Fællesspisning

- Præsentation af hovedresultaterne fra rapporten

- Proces hvor der er tid til at tale med hinanden om ønsker, drømme og konkrete ideer og projekter

- Afrunding og de næste skridt for Landsbyklyngen Liv i Ådalen

Der vil være aktiviteter for børnene, mens mødet afholdes, der starter med fællesspisning. Ernst og Lisbeth fra Ådalshallen laver maden, som er gratis, men det er nødvendigt at tilmelde sig senest mandag 24. september 2018 til en af følgende: Anders Mortensen (acbm@hotmail.com), Ellen Jensen (ellenandi@gmail.com) eller Mogens Petersen (mogenstpetersen@gmail.com).

Drikkevarer kan købes.

Publiceret 24 September 2018 10:55