Sidste år blev der skrabet omkring 50.000 kroner sammet til det årlige modeshow. Foto: Simon Carlson

Sidste år blev der skrabet omkring 50.000 kroner sammet til det årlige modeshow. Foto: Simon Carlson

Fantastisk modeshow gentager sig selv

Igen i år står byens butikker i Hornslet sammen om det populære modeshow, hvor overskuddet går til Hospice Djursland

Af
Stine Østergaard

HORNSLET Igen i år er der modeshow med alle byens butikker i Hornslet, hvor overskuddet går til Hospice Djursland. I år foregår det 3. oktober kl. 17:30-21:30 i Hornslet Hallen.

Det er 12. år i træk, og i år er der 250 pladser. Skynd dig at købe billetter, for de forventer udsolgt igen i år.

Et godt formål

Overskuddet går som bekendt til Hospice Djursland. Et formål, som modeshowsformand Chris Petersen fra Fest og Farver i Hornslet er rigtig glad for at støtte.

" Det er en fantastisk institution med en dygtig leder, som gør så meget godt. Selvom det jo er på en tragisk baggrund, så er vi så begejstrede over, at der nu også kommer et børnehospice," siger hun.

Til modeshowet kommer Hospiceleder Dorit Simonsen og fortæller, hvad de donerede penge sidste år blev brugt til, og hvad dette års donering vil gå til fremadrettet.

Plejer er godt

Der er ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken, så showet følger samme opskrift som de foregående år. Som det plejer, er der et stort amerikansk lotteri med masser af præmier. Hovedpræmien er hemmelig, men det er en rigtig god præmie, afslører Chris Petersen.

Der vil være surprice underholdning ind mellem modeshowene fra byens butikker og den lækre mad er lavet, serveret og sponsoreret af byens madsteder.

Dørene åbner kl. 17:30, og det officielle program går i gang kl. 18 og varer til cirka kl. 21:30.

Alle støtter op

Det er alle byens butikker, som er til stede med en stand og til modeshowet bliver der både tøj, sko, hår, makeup, hud og negle at kigge nærmere på. Der er også en goodiebag til alle.

"Alle bidrager med hvad de kan, for at gøre det til et fedt show. Fra Fest og Farver dækker vi for eksempel bordene og catwalken med blomster og lanterner," fortæller Chris Petersen.

Der ligger et stort arbejde bag sådan en aften. Alle butikker sætter mindst en mand til rådighed hele dagen til gøre klar, og alle pakker sammen ned i flok. Og så er halinspektør Karsten Nissen også en vældig hjælpende hånd i processen.

Gentager en succes

Det går godt med forberedelserne til modeshowet i år, og kan næsten allerede betegnes som succes, allerede inden arrangementet er løbet af stablen. For i skrivende stund er halvdelen af billetterne revet væk på under en uge.

"Sidste år var et fantastisk show, og der skrabede vi lidt over 50.000 kroner sammen. Jeg ved, at Dorit blev meget rørt over det," siger Chris Petersen.

Det koster 185 kroner per kuvert. Billetten kan i år købes hos Butik Tiff. Man kan betale med mobile pay – også på aftenen.

Publiceret 25 September 2018 16:00