Der bliver igen masser af (u)hygge, når Djurs Sommerland forvandles til et kæmpe Halloween-land.

Der bliver igen masser af (u)hygge, når Djurs Sommerland forvandles til et kæmpe Halloween-land.

Uhyggen breder sig igen i Djurs Sommerland

Parken forvandles til kæmpe halloween-event i efterårsferien

Når efterårsferien melder sig, fyldes Djurs Sommerland med over 25.000 græskar, og parken forvandles til en gigantisk halloween-event for børnefamilier. Ambitionerne er høje, og alt sættes ind på at levere Danmarks flotteste og bedste halloween-oplevelse med unikke oplevelser til de mange gæster, der besøger Nordens største sommerland i efterårsferien.

Når Djurs Sommerland fejrer Magisk Halloween er der lagt op til en særlig oplevelse, hvor gæsterne møder et helt andet Djurs Sommerland end det, de er vant til. Den ellers så grønne park er iklædt orange farver, og overalt summer det af magi, (u)hygge og unikke oplevelser. For eksempel lurer tre meter høje græskar-væsener rundt omkring omgivet af hundredevis af kæmpeedderkopper og raslende skeletter. Den flotte udsmykning vækkes til live af de 300 medarbejdere, der har skiftet sommeruniformen ud med hekse- og græskarkostumer og fantasifuld ansigtsmaling.

Der er selvfølgelig stadig gang i forlystelserne under Magisk Halloween.

Der er selvfølgelig stadig gang i forlystelserne under Magisk Halloween.

”Med Magisk Halloween går vi ”all in” på at levere en omfattende og helstøbt halloween-oplevelse til de mange besøgende børnefamilier. Vi fokuserer på at skabe storslået og gysende stemning overalt i parken samt unikke oplevelser, som kun kan opleves i efterårsferien. For eksempel gentager vi succesen med opførslen af to halloween haunted houses og udvider det populære aftenselskab efter parkens lukketid, med endnu et nyt og skræmmende sjovt koncept. Sidste år slog vi besøgsrekord til Magisk Halloween med over 90.000 besøgende i løbet af de 9 åbningsdage, og i år forventer vi igen tæt på 100.000 besøgende,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen i en pressemeddelelse.

To unikke halloween haunted houses – kun i efterårsferien

Foruden parkens over 60 forlystelser og Danmarks største rutschebaner, kan gæsterne også glæde sig til to store halloween haunted houses, der er udviklet til Djurs Sommerland af internationale specialister. HekseSkolen er et spændende haunted house for hele familien. Her tager sortklædte hekse gæsterne med på en ”walk-through-oplevelse” gennem 15 rum fyldt med sanseoplevelser, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner. Mere skræk og gys er der i det scary haunted house, GræskarFabrikken, hvor der sker mystiske ting, når oprørte, levende græskar-væsener, under stor tumult, jagter nye ingredienser til fabrikkens suppe.

Uhyggen er massivt til stede i Græskarfabrikken

Uhyggen er massivt til stede i Græskarfabrikken

Nyhed efter parkens lukketid

De sidste to år har gæsterne kunne slutte dagen af i Kirkegårdsrestauranten med en ekstra halloween-oplevelse, nemlig Heksenes Aftenmenu. Som noget nyt kan gæsterne i år se frem til endnu et eksklusivt aften-arrangement til Magisk Halloween og booke bord til GræskarFabrikkens Jubilæumsfest efter parkens lukketid.

”Efterspørgslen på Heksenes Aftenmenu har været virkelig stor, og vi har derfor valgt at følge op på succesen med GræskarFabrikkens Jubilæumsfest. Her kan modige børn og voksne se frem til en aften fyldt med gys og (u)hygge, når grusomme hændelser vender op og ned på et ellers festligt arrangement,” forklarer Henrik B. Nielsen i pressemedelelsen.

Nyhed i 2019

Lige nu arbejdes der på højtryk med byggeriet af næste års kæmpe-nyhed Tigeren – Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og højde på 45 meter bliver Tigeren Djurs Sommerlands hidtil største og hurtigste forlystelse. Den nye forlystelse åbner maj 2019.

Publiceret 27 September 2018 14:06