Benedicte Valentiner var værtinde i det såkaldte Blair House, der er gæstehus for den amerikanske præsident.

Benedicte Valentiner var værtinde i det såkaldte Blair House, der er gæstehus for den amerikanske præsident.

Præsidentens danske værtinde fortæller

Benedicte Valentiner var væretinde for utallige statsoverhoveder i USA

Foredrag Kom tæt på verdens mest magtfulde ledere, og kom med bag kulisserne i den amerikanske præsidents gæstehus. Det kan du, når Benedicte Valentiner holder foredrag om sine mange fantastiske oplevelser som værtinde for de prominente gæster onsdag 3. oktober klokken 19 på Kvadrat i Ebeltoft.

"Da danske Benedicte Valentiner fik jobbet som leder af den amerikanske præsidents gæstehus, fik hun samtidig adgang til at opleve mange af verdens mest magtfulde mænd og kvinder ”bag facaden” og på nært hold. I tiden under George Bush og Bill Clinton styrede Benedicte Valentiner det såkaldte Blair House, og det gik sjældent stille af sig når russiske præsidenter, afrikanske diktatorer, europæiske politikere og mange andre besøgte Washington D.C.," skriver FOF Djursland, Ældresagen i Ebeltoft og Syddjurs Bibliotek i en pressemeddelelse om arrangementet.

Ved sit foredrag på Kvadrat i Ebeltoft tager Benedicte Valentiner udgangspunkt i sin selvbiografi ”Præsidenternes danske værtinde”. Foredraget er en unik mulighed for at høre hende fortælle åbent og ærligt om tiden i Blair House, sin holdninger til amerikansk politik og sin danske opvækst.

Selvom Benedicte Valentiner beklædte dette prestigefyldte hoteljob under tidligere præsidenter, så er der ingen tvivl om, at der bag det hjertelige ydre er en privat person med stærke holdninger til, hvad der lige nu sker i amerikansk politik

”Der sker så meget i amerikanske politik i disse år” siger Benedicte Valentiner ”Så det er en fornøjelse at komme til Ebeltoft og fortælle om alle oplevelserne ved at komme tæt på statsledere og politikere. Specielt i en tid hvor værdighed og karakter i politik synes at mangle.”

Billetter kan købes på syddjursbibliotek.dk, fof.dk/djursland eller hos Ældresagen i Ebeltoft.

Publiceret 30 September 2018 17:28