Fremover bliver det lidt lettere at holde overblikket, når der kun er to nyhedssites, du behøver at holde øje med på Djursland. Genrefoto

Fremover bliver det lidt lettere at holde overblikket, når der kun er to nyhedssites, du behøver at holde øje med på Djursland. Genrefoto

To af de lokale nyhedssites lukkes ned

Hos Politikens Lokalaviser arbejder vi hele tiden på at give vores læsere de bedste muligheder for at finde nyhederne om lokalområderne på Djursland og nyheder om såvel hele Djursland som Syd- og Norddjurs kommunerne.

Derfor er vi øjeblikket i gang med en mindre omstrukturering af vores nyhedssites. Det betyder, at du fremover blot behøver at holde øje med to nyhedssites for at holde dig opdateret på, hvad der sker i lokalområdet. Det er henholdsvis siderne www.norddjurs.lokalavisen.dk og www.syddjurs.lokalavisen.dk.

Det betyder også, at nyhedssiderne www.ebeltoft.lokalavisen.dk og www.grenaa.lokalavisen.dk lukkes ned. Det sker inden for få uger, hvor man som bruger i stedet vil blive omdirigeret til enten Syddjurs- eller Norddjurssitet.

Derfor håber vi naturligvis, at du allerede nu vil benytte et af de to sites, når du skal finde de bedste nyheder om dit lokalområde.

Lukningen af de to sites betyder også, at nyhedsbrevene fra Ebeltoft- og Grenaasiderne ophører. Der er dog ingen grund til at fortvivle, for vi udkommer stadig med vores andre nyhedsbreve, som du hver dag kan få i din indbakke. Det gør du ved at tilmelde dig nyhedsbrevet på følgende links: Nyhedsbrev Lokalavisen Norddjurs eller Nyhedsbrev Lokalavisen Syddjurs.

Publiceret 05 October 2018 12:45