Poul Antonsen (til venstre) er ny indehaver af Danbolig Ebeltoft. Det er han sammen med Lars Blach (til højre) og Simon Freund Jensen. Derudover tæller fimaet også ejendomsmægler Lars Halgreen. Foto: Stine Østergaard

Poul Antonsen (til venstre) er ny indehaver af Danbolig Ebeltoft. Det er han sammen med Lars Blach (til højre) og Simon Freund Jensen. Derudover tæller fimaet også ejendomsmægler Lars Halgreen. Foto: Stine Østergaard

Nyt ansigt hos Danbolig – men kendt lokalt

Poul Antonsen træder 1. november ind som medindehaver af Danbolig i Ebeltoft

Af
Stine Østergaard

EBELTOFT På torsdag bliver Danbolig Ebeltoft officielt en mand rigere, når Poul Antonsen træder ind i firmaet. En lokal mand, som indehaver Lars Blach glæder sig til at arbejde sammen med.

"Vi kender hinanden, fra dengang Poul var filialdirektør i Nordea inde ved siden af," fortæller Lars Blach.

Efter 27 år i den finansielle sektor bliver Poul Antonsen nu medindehaver af Danbolig Ebeltoft.

Lokal mand

Poul Antonsen er en mand, som kender lokalområdet rigtig godt. Han er født i Knebel og er efter 18 år i København flyttet til Ebeltoft for små ti år siden for at gøre Ebeltoft og Syddjurs til omdrejningspunktet for sit liv.

"Så jeg er her på den lange bane," slår han fast.

Det er noget, Lars Blach værdsætter meget.

"Vi vil gerne have mindst mulig udskiftning. Vi kunne godt have ansat en ekstra mand allerede for to år siden, men det er virkelig essentielt, at det er den rigtige person, vi ansætter. Poul er tillidsfuld, arbejdsom og så overholder han sine aftaler," roser Lars Blach.

Et to-delt marked

Det er et marked, som er meget todelt, Poul Antonsen nu skal beskæftige sig med. Helårshuse og fritidshuse - især med fritidshusene er det det afgørende, hvor godt det ellers går i samfundet. Siden finanskrisen er folk langsomt begyndt igen at få flere penge mellem hænderne til at at købe sommerhuse, men det er først nu, de for alvor begynder at kunne mærke det på boligmarkedet.

"Det spreder sig jo som ringe i vandet, og de har været lidt langsomme om at ramme herud. Men nu begynder det at komme," siger Poul Antonsen.

Han kan også trække på sin økonomiske erfaring fra finanssektoren, og her tager han sin evne med, at han sætter en ære i at gøre sit arbejde ordentligt og er god til at få ting til at ske.

Positiv udvikling

I det hele taget mener Poul Antonsen og Lars Blach, at Ebeltoft og Mols er et område, som får flere og flere ting at sælge sig selv på.

"Alt basis er i orden. Der er gode skoler, butikker og Danmarks smukkeste natur," siger Lars Blach, og Poul Antonsen tilføjer:

"Der sker så mange positive ting i byen. Maltfabrikken tror jeg, sætter Ebeltoft på Danmarkskortet. Der er hele byfornyelsen i Femmøller og det ene med det andet."

Da han arbejdede i Aarhus, blev flere af hans kollegaer fra Skanderborg overraskede over, at det tog ham kortere tid at komme på arbejde end dem.

"For første gang i lang tid er vi også begyndt at sælge flere boliger til ressourcestærke familier fra Aarhus og København, som kan lide værdierne herude: Fred, ro og tryghed," fortæller Lars Blach.

Publiceret 02 November 2018 12:00

SENESTE TV