DDS Balle Gruppe har som mange andre foreninger i Danmark nu underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Pressefoto

DDS Balle Gruppe har som mange andre foreninger i Danmark nu underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Pressefoto

Flere spejderoplevelser med ny sponsoraftale

BALLE DDS Balle Gruppe har underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Det betyder, at lokale kan støtte spejderne, uden at det koster ekstra, hver gang bilen tankes.

"DDS Balle Gruppe holder sammen. Vi udfordrer børn og unge i trygge rammer, og vi værner om naturen," fortæller kasserer og gruppeassisten Gitte Akselsen i en pressemeddelelse fra OK.

Men det koster at byde på udfordringer og oplevelser. Derfor glæder kassereren sig over at have underskrevet en sponsoraftale med OK på vegne af spejdergruppen.

"Pengene skal bruges til spændende spejderarbejde, klatring, vandaktiviteter, orientering og andre aktiviteter," siger Gitte Akselsen i pressemeddelelsen.

Med aftalen støtter man spejdergruppen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal melde sit OK Benzinkort til DDS Balle Gruppes sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

jesl

Publiceret 09 November 2018 11:30