Kom til jul på Rosenholm i to weekender i november. Pressefoto

Kom til jul på Rosenholm i to weekender i november. Pressefoto

Julemarked på slottet for far, mor og alle børn

Over to weekender er der julemarked på Rosenholm Slot

Jul Med over 80 udstillere byder årets julemarked på Rosenholm Slot på masser af julerier, når markedet er åbent er åbent 10., 11.,17. og 18. november.

"Vi omdanner, i hele to weekender i november Rosenholm Slot til et magisk julemarked. De mere end 80 udstillere præsenterer julens nyheder, og alt det der hører sig til julen. På julemarkedet har gæsterne mulighed for at købe årets julegaver, finde fortryllende julepynt, smukke dekorationer, en masse julelækkerier, værtindegaver, og meget mere," skriver Rosenholm Slot i en pressemeddelelse.

Spiselige sager

Der vil være mulighed for at få stillet både sult og tørst under julemarkedet i både æbleskiver, glögg, kæmpe pandekager, pølser, julekager, specialøl med mere. Hos mange af udstillerne vil der også være spændende smagsprøver på blandt andet chokolade, mjød, brændte mandler og øl.

Julemanden og hans kone bor på slottet begge weekender og er klar til en hyggelig snak med de mindste. Dette er dog ikke den eneste hyggelige aktivitet for børnene. Det vil også være muligt at lave sit helt eget julelys, høre julehistorier og juleevangeliet i den gamle slotskirke, få en tur på en af de søde jule-ponyer eller snuppe en tur på det super søde minijuletog. Det er heller ikke usædvanligt, at man møder både nisser og smukke prinsesser på slottet.

Der er åbent alle fire dage fra kl. 10 til 16.

Publiceret 09 November 2018 12:00