Lige nu er det mest et stort byggerod, men Leif Møller Nielsen tror på, at butikken bliver klar til 1. december. Foto: Stine Østergaard

Lige nu er det mest et stort byggerod, men Leif Møller Nielsen tror på, at butikken bliver klar til 1. december. Foto: Stine Østergaard

Pust flytter til Adelgade

Glasværkstedet Pust, der plejer at ligge på Strandvejen, flytter op i Adelgade i december

Af
Stine Østergaard

EBELTOFT I en hyggelig, autentisk går i Adelgade nummer 29E går Leif Møller Nielsen og sætter loft op. Det er glasværkstedet Pust, der flytter i bedre lokaler.

Går man ind i gården gennem porten, der ligger mellem Ebeltoft Optik og Golf og Kunst kommer man ind i gården til de nye lokaler, hvor Pust kommer til at ligge. Lige nu ser det meget "rustikt" ud, men der bliver arbejdet hårdt på at blive færdig til 1. december, hvor der skal være julemarked i de nye lokaler.

Flere turister

Adressen på Strandvejen har aldrig rigtig været god, siger Leif Møller Nielsen om, hvorfor Pust flytter.

"Vi har masser af lokale kunder, som finder derned, og dem er vi rigtig glade for. Men der kommer ikke mange udefra. Turisterne går alle sammen oppe i Adelgade," siger han.

Bedre lokaler

Når renoveringen af lokalerne i Adelgade bliver færdige, giver det også endnu bedre mulighed for at lave anderledes arrangementer.

"De nye lokaler giver os også mulighed for at lave nogle anderledes arrangementer, for det vil vi rigtig gerne. Nu har vi rammer til flere mennesker til at lave en helt anden slags arrangementer. Vi har for eksempel før samarbejdet med Walter," siger Leif Møller Nielsen.

Så at flytte i nye lokaler er noget, der har været på tale længe, og nu endelig har kunne lade sig gøre.

"Og så er de her lokaler meget mere os. De har mere sjæl."

Publiceret 16 November 2018 15:00