Vægtkonsulent Bodil Cramer viser med 'Sense' en anden vej til at tabe sig end de evige slankekure. Pressefoto

Vægtkonsulent Bodil Cramer viser med 'Sense' en anden vej til at tabe sig end de evige slankekure. Pressefoto

Lær at leve med livets goder med Bodil Cramer

Infomøde om 'Sense - slank med fornuft' 20. januar i Rønde

RØNDE Vægtkonsulent Bodil Cramer holder 20. januar kl. 14 infomøde om 'Sense – slank med fornuft' i Pyramiden, Rønde Idrætscenter. Efterfølgende er der bootcamp med start 5. februar kl. 15.30

Bodil Cramer, der er vægtkonsulent i Aalborg, Aarhus og Skanderborg, vil fortælle om, hvordan man kan få en lettere hverdag uden at sige nej tak til livets goder. Hun vil også giver info om en bootcamp, som begynder 5. februar kl. 15.30.

Suzy Wengel er ophavskvinde til Sense og har selv tabt sig 40 kg. Hun vandt med Sense programmet 'En kur der dur' sidste år. Den genudsendes i tv lige nu.

Sense er ikke en kur men en livsstilsomlægning. Slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed. Sense viser en anden vej, som bygger på sund fornuft, skriver Bodil Cramer i en pressemeddelelse.

Sense er erkendelsen af, at vi altid vil have trang til mad og søde sager, men at vi kan lære at styre trangen fornuftigt. At komme videre, hvis vi falder i. Se hvert et måltid som et delmåltid. En 'spisekasse', der åbnes og lukkes igen. Gik det godt? Fint. Faldt man i? Okay, så luk den spisekasse, og kom videre til den næste.

Ingen kalorietælling

Sense er tre hovedmåltider om dagen og fornuftige mængder. Tre-fire håndfulde mad pr. måltid gør dig mæt – med hænderne som din vægt. Ingen vejning – ingen kalorietælling, lover Bodil Cramer.

Bodil Cramer har været vægtkonsulent hos De Danske Vægtkonsulenter og har tidligere haft hold i Rønde, Auning, Grenaa, Ebeltoft, Hornslet og Vivild på Djursland.

I mellemtiden har hun taget en uddannelse som vane- og overspisningscoach og er p.t. i gang med at uddanne sig til 'Mentor i mad og psyke', som afsluttes med certificering her i januar.

Bodil Cramer har selv haft yoyovægt, lige siden hun var teenager, og der findes næsten ikke den kur, hun ikke har prøvet. Alle virker - men kun så længe man er på.

Sense er ikke en kur, derfor holder det, skriver Bodil Cramer.

Tilmelding til infomødet ved at overføre 50 kr. til MobilePay 89620 og sende mail til Bodil.Cramer@Bodil-Cramer.dk om tilmelding.

jesl

Publiceret 18 January 2019 10:55

SENESTE TV