Jørgen Antonsen har i en lang årrække løst opgaver i fodboldbestyrelsen i KPI. Fremover bliver det som fodboldformand. Arkivfoto

Jørgen Antonsen har i en lang årrække løst opgaver i fodboldbestyrelsen i KPI. Fremover bliver det som fodboldformand. Arkivfoto

KPI-veteran ny fodboldformand

Efter i en årrække at have udfyldt rollerne som bl.a. næstformand og kampfordeler rykker Jørgen Antonsen i front i Kolind-Perstrups fodboldafdeling

Af
Lars Norman Thomsen

Jørgen Antonsen - med mellemnavnet Peter - har overtaget formandsposten i Kolind-Perstrups (KPI) fodboldafdeling efter René Svenningsen.

Sidstnævnte havde før onsdagens generalforsamling meddelt, at han ville stoppe. Det samme med sekretær Thomas Christensen.

Nyvalgte blev Nikolaj Stefansen og Claus Tikær. Begge med en lang fortid i KPI Fodbold som trænere og ledere.

Claus Tikær har sporten tæt inde på livet som daglig leder af Kolind+.

Hos KPI Fodbold er det bestyrelsen, der selv konstituerer sig, og her var der enighed om, at Jørgen Antonsen var det helt naturlige formandsvalg, fordi han efter sine mange i bestyrelsen som næstformand og kampfordeler har et overblik, som ingen af de øvrige besidder.

Bankmand

Jørgen Antonsen, der har passeret de 60, har i over 40 år været beskæftiget hos Djursland Bank i sit civile liv.

Han startede som bankelev i bankens afdeling i Ryomgård. Siden har Jørgen Antonsen også arbejdet i bankens afdelinger i Allingåbro, Auning og Hornslet, før han i 1991 kom til hovedkontoret i Grenaa. Her har Jørgen Antonsen arbejdet som Erhvervsrådgiver, og især rådgivning af bankens landbrugskunder har fyldt en del. Efter en periode med alvorlig sygdom i 2016, har Jørgen Antonsen siden 1. januar 2017 været administrationsmedarbejder i bankens afdeling for Centrale Opgaver.

Jørgen Antonsen er gift med Anette og sammen har de 3 voksne børn – datteren Sussie samt sønnerne Bjarne og Torben.

Sportigan Cup

I de to weekender, der omkranser vinterferien, er Jørgen Antonsen, resten af fodboldbestyrelsen og en helt masse andre frivillige i sving i Kolind+.

Den hæderkronede indendørs fodboldturnering Sportigan Cup med i år 180 tilmeldte hold fra de mindste til de ældste løber af stablen fra tidlig morgen til sen aften.

Jørgen Antonsen indtager rollen som stævneleder og koordinator. Ham, der skal få det hele til at glide efter spilleplanen.

Publiceret 07 February 2019 08:33

SENESTE TV