Line Ebbestrup sammen med Rasmus Bruun Sørensen, der blev overvældet med gaver ved sit besøg i Den Blå Brille forrige lørdag.

Line Ebbestrup sammen med Rasmus Bruun Sørensen, der blev overvældet med gaver ved sit besøg i Den Blå Brille forrige lørdag.

Lørdagskup: Rasmus fik dejlig overraskelse og VR-brille

Rasmus kom ind i butikken, fik at vide at han var nummer 10.000 i kundekartoteket og modtog brille og champagne

Af
Anette Bonde

held Det var egentlig bare en helt almindelig lørdag formiddag i forrige uge. Rasmus Bruun Sørensen havde besluttet, at han ville have foretaget en synsprøve, gik ind i Den Blå Brille på Jernbanegade og blev mødt med kæmpe smil, da han nævnte sit ærinde.

"Tillykke, du er nummer 10.000 i vores kundekartotek."

Optiker Line Ebbestrup og optikerassistent Diana Petersen havde i nogle dage været klar til at modtage kunde nummer 10.000, og de glædede sig sammen med Rasmus Bruun Sørensen, da han fik overrakt en flaske champagne og et sæt Virtual Reality-briller (VR- briller).

Fire ejere

Line Ebbestrup fortæller, at butikken har byens ældste og sikkert også største kundekartotek grundet dens lange historie. Den har haft fire forskellige ejere før hende.

Butikken startede som 'Sinding Optik', skiftede derefter til 'Godt Syn' og siden til 'Nyt Syn'. Selv startede Line Ebbestrup som ansat i butikken i 2009, da den hed Nyt Syn.

Da de daværende ejere i 2012 besluttede at gå over i den uafhængige kæde IOGN, skulle der findes et nyt navn, som alle kunne stå inde for. Også Line, idet det allerede på det tidspunkt var besluttet, at hun skulle overtage butikken. Det blev 'Den Blå Brille', opkaldt efter en af butikkens karakteristiske dekorationer.

I 2014 blev Line Ebbestrup ejer af Den Blå Brille, og hun fejrer her i februar fem års jubilæum med butikken.

Fem års fødselsdag

Helt tilfældigt er der sammentræf mellem kundekartoteket og Line Ebbestrups jubilæum som ejer af Den Blå Brille.

"Det er da pudsigt, at vi lige nåede ind i februar, fødselsdagsmåneden, inden nummer 10.000 i kundekartoteket dukkede op."

Hun synes, at præmierne er landet heldigt hos Rasmus Bruun Sørensen.

"Han blev meget overrasket, da han aldrig havde vundet noget før og bare mente det var tid til at få checket synet. Han har aldrig brugt briller før. Men godt, at det blev ham, der vandt VR-brillerne, dem får han og hans sønner glæde af."

Det er ikke alle, der kommer i kundekartoteket. Man bliver først registreret som kunde når man kommer ind for at få taget en synsprøve for første gang og eventuelt køber en brille i den forbindelse.

Publiceret 12 February 2019 10:00

SENESTE TV