Købmand Karina Kopp Madsen er i dag ansat af Dagrofa som købmand i Spar i Ebeltoft. Hun håber nu, at Dagrofa finder en anden butik, som hun kan købe.

Købmand Karina Kopp Madsen er i dag ansat af Dagrofa som købmand i Spar i Ebeltoft. Hun håber nu, at Dagrofa finder en anden butik, som hun kan købe. Foto: Anette Bonde

Spar i Ebeltoft lukker

Dagrofa, der står bag Spar i Ebeltoft, har opsagt lejeaftalen med udlejeren og lukker

Af
Anette Bonde

butik Købmand Karina Kopp Madsen, Spar i Ebeltoft, er ærgerlig. Hun tiltrådte som købmand i juli sidste år med det mål, at få butikken til at blive en rentabel forretning. Det lykkedes imidlertid ikke at få omsætningen til at stå mål med omkostningerne, og Dagrofa, der ejer Spar-kæden, har nu opsagt lejeaftalen med udlejer af lokalerne.

"Jeg er da træt af det. Det er ligesom at tabe en fodboldkamp," siger hun.

Uenighed om huslejen

Karina Kopp Madsen fortæller, at omsætningen har været ok i Spar i Ebeltoft, der tidligere har været en Alta-butik og en Kiwi.

"Men det gælder jo også om at holde omkostningerne nede."

En af de store poster har netop været huslejen. Butikken i Ebeltoft er temmelig meget større end en almindelig Spar-butik, og trods mange forhandlinger lykkedes det altså ikke at få udlejers ønsker og Dagrofas tilbud til at mødes.

Karina Kopp Madsen er ansat af Dagrofa som købmand i Spar i Ebeltoft. Hun håber nu, at Dagrofa finder en anden butik, som hun kan købe. Heldigvis er de fleste af det øvrige personale kommet videre. Flere af dem har lavet aftale med andre butikker i Ebeltoft.

Spar lukker senest med udgangen af april - måske før, afhængigt af medarbejdersituationen.

Publiceret 13 February 2019 12:20