Færøsk fødte Teitur lægger vejen forbi Ebeltoft Kulturhus på torsdag ved en intim koncert med et nyt album i bagagen. Pressefoto

Færøsk fødte Teitur lægger vejen forbi Ebeltoft Kulturhus på torsdag ved en intim koncert med et nyt album i bagagen. Pressefoto

Teitur med nyt album i Kulturministeriet

ebeltoft På torsdag 14. februar kl. 20 får Kulturministeriet – Ebeltoft Kulturhus besøg af færøsk fødte Teitur, der efterhånden er en erfaren herre på den nordiske musikscene.

Med to danske Grammy'er, over 1.000 koncerter og syv studiealbum i baggagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb.

Teitur har netop udgivet sit nye album 'I Want To Be Kind' - næsten fem år efter 'Story Music'. I mellemtiden har han blandt andet skrevet og indspillet klassisk musik med vidunderbarnet Nico Muhly, været taler til Ted Talks i Vancouver og turneret i Sydamerika.

Albummet ‘I Want To Be Kind’ er indspillet i samarbejde med producer Thomas Bartlett. Det kredser om det at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Lyden fra en færøsk lykkelig mand i New York, hvor albummet er indspillet.

Ved koncerten i Ebeltoft kan publikum forvente humoristiske fortællinger, stærke melodier og enestående nærvær, lover Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

Billetter 220 kr. på www.go-syddjurs.dk.

jesl

Publiceret 13 February 2019 13:00