Karpenhøj: Byrådet klar til at udpege formand, tjah...?

Sandsynligt, at byrådet igen må udsætte valget af ny bestyrelsesformand for Naturcenter Karpenhøj, erfarer Lokalavisen

Af
Lars Norman Thomsen

KARPENHØJ Byrådet skal ved flertalsbeslutning udpege bestyrelsesformand og to øvrige medlemmer til bestyrelsen for Karpenhøj Naturcenter frem til 31. december 2020.

Det så i første omgang ud til at blive a walk in the park, men så meddelte den hidtidige bestyrelsesformand Niels Kanstrup, at han ikke var interesseret i at fortsætte. På et afklarende møde efterfølgende på initiativ af borgmester Ole Bollesen (S) med fungerende bestyrelsesformand for Karpenhøj Naturcenter, Lars Sloth, PUK-udvalgsformand Riber Hog Anthonsen (V) og medlemmer af Syddjurs Kommunes direktion, blev man ifølge borgmesteren enige om fremtidens kurs.

"Byrådet får udpeget en formand og to bestyrelsesmedlemmer, og herefter er et op til den nye bestyrelse at få valgt en ny leder. Som jeg har forstået et, bliver det en på halvtid," siger Ole Bollesen.

Byrådet har sagen på dagsordenen onsdag, og på forhåndlå det i kortene, at den nye formand kom til at hedde enten Jonas Nørregaard eller Bjarke Dehli, de nuværende to kommunalt upegede, menige bestyrelsesmedlemmer. Men det kræver først og fremmest, at en af de to nikker ja til at påtage sig opgaven. Lokalavisen erfarer imidlertid, at begge har takket nej. Derfor må byrådet sandsynligvis igen skride til at udsætte valget af ny formand.

Publiceret 20 March 2019 09:00