Else Marie Høgh genoptager sit politiske arbejde til maj efter tre måneders orlov. Foto: Syddjurs Kommune

Else Marie Høgh genoptager sit politiske arbejde til maj efter tre måneders orlov. Foto: Syddjurs Kommune

Venstre politiker tilbage på pinden efter orlov

Else Marie Høgh har fået arbejdsliv og byrådsarbejde til at gå hånd i hånd

Af
Lars Norman Thomsen

HORNSLET Venstres Else Marie Høgh, Hornslet, vender som planlagt tilbage til byrådsarbejdet 1. maj 2019 efter sin orlovsperiode. Hun angav arbejdsmæssige årsager til, at hun efter årsskiftet havde brug for et politisk break. Hun arbejdede dengang som bankrådgiver i Jyske Bank Online hos Jyske Bank Silkeborg.

"Jeg har brugt min orlovs-periode til at finde nyt job tættere på min bopæl og Ebeltoft. Jeg arbejdede i Århus, da jeg stillede op til kommunevalget, men min afdeling blev forflyttet til Silkeborg i november 2017," siger Else Marie Høgh. Hun starter nu i nyt job som bankrådgiver i Djurslands Bank i Lystrup afdeling.

"Jeg får lige pludselig kun 15 minutter transport. Det bliver bare så godt," siger hun glad.

"Så jeg glæder mig nu til at starte på byrådsarbejdet igen pr. 1. maj og ikke mindst min post i Nationalparkens bestyrelse."

I orlovsperioden har Nicklas Sixhøj, Kolind, vikarieret for Else Marie Høgh. Han har på den korte tid formået at markere sig ret så heftigt, idet han, som Lokalavisen kunne fortælle i sidste uges avis, stemmer nej til lokalplan og kommuneplantillæg for et nyt velkomstcenter ud for Kalø Slotsruin. Det ville Else Marie Høgh, som medlem af Nationalpark Mols Bjerges bestyrelse, af gode grunde ikke havde gjort.

Publiceret 16 April 2019 08:41

SENESTE TV