Foreningen 'Mød Mols' er klar til at møde folk, der tænke på at flytte til Mols. Pressefoto

Foreningen 'Mød Mols' er klar til at møde folk, der tænke på at flytte til Mols. Pressefoto

Mols er klar til at tage imod nye beboere

Hvis du vil flytte til Mols så kan du 26. maj få viden om området

mols Hvis du drømmer om at flytte på landet i den skønneste natur, så er 'Mød Mols' arrangementet for dig og din familie.

Søndag 26. maj fra kl. 10 til 16 byder hele Mols velkommen til potentielle tilflyttere, der vil høre mere om området og møde nogle lokale med noget på hjerte.

"Mols har vendt udviklingen og skabt øget tilflytning. Men vi vil meget gerne have endnu flere til det skønne landskab på Mols og Helgenæs. Vi har nemlig meget mere at byde på end smukke bakker og strandliv. Stærkt fællesskab, gode institutioner og masser af lokale initiativer. Har du overvejet at flytte dig selv og familien til Mols eller Helgenæs? Så tag med til brunch med gode bagtanker," skriver 'Mød Mols' i en pressemeddelelse.

Til arrangementet kan man se området, besøge institutioner og gå en tur i Mols Bjerge. Der er aktiviteter for hele familien. Til Mød Mols har man også chancen for at få en snak med både nye og gamle molboere, besøge skoler og børnehaver og tage med på guidet bustur i området med stop i Mols Bjerge. Der er også mulighed for at høre om områdets mange foreninger og aktiviteter – og der er tænkt på oplevelser i børnehøjde.

“Vi vil gerne vise interesserede i alle aldre, hvad Mols kan tilbyde, og hvordan det rent faktisk er at bo her på egnen. Den skønne natur er det oplagte salgsargument, men vi mener af hjertet, at området rummer så mange andre skønne ting, så som et unikt fællesskab og masser af frivillige kræfter til at skabe liv i foreninger og projekter. Det glæder vi os til at præsentere for potentielle tilflyttere den 26. maj,” siger Ole B. Sørensen fra Bosætningsgruppen under Mols i Udvikling.

Publiceret 22 May 2019 15:30