10-12 forskellige dansegrupper er med til at lave opvisninger til Dansens Dag. Her er det sigøjnerdanserne fra Kolind.

10-12 forskellige dansegrupper er med til at lave opvisninger til Dansens Dag. Her er det sigøjnerdanserne fra Kolind.

Dansens Dag:

Dans Dig glad med dansere fra hele Djurland

10-12 dansegrupper deltager i Dansens Dag i Rønde Idrætscenter

Af
Af Martin Schultz

Mange mennesker kan ikke lade være med at danse, og måske derfor er mottoet “Dans dig glad”, når Dansens Dag 2017 fejres i Rønde Idrætscenter mandag 24. april. Igen i år vil 10-12 forskellige dansegrupper deltage med hver deres danse.
Dansens Dag er en god tradition på Djursland, og i Syddjurs blev Dansens Dag første gang afholdt i 2009 på Hotellet i Rønde. I de senere år er arrangementet blev holdt i Rønde Idrætscenter.
”Her er arrangementet vokset år for år, og sidste år kunne vi fylde den lille hal, og den er også rammen om dansen i år,” fortæller Jette Nitzsch fra Dansens Dag Syddjurs.

Danseglæde og motion

Danseholdene kommer fra hele Djursland og formålet med Dansens Dag er at gøre opmærksom på de mange forskellige genrer, man kan vælge at deltage i, og opleve både danseglæde og få god motion.
”Vi byder velkommen kl. 19.00 og præsenterer dansehold fra blandt andet Bekker Dans, seniordans, modern squaredance, linedance med Happy Boots, sigøjnerdans, folkedans med "levende" musik, showdance fra KPI, og finalen er med De Orientalske Dansere.
Nogle af holdene inviterer alle, der har lyst, med til at deltage i fællesdans, og festlighederne slutter kl. ca. 21.00.

FAKTA

Dansens Dag

Mandag 24. april kl. 19.00
I Rønde Idrætscenter
Entre 20 kr. Alle er velkomne

Publiceret 18 April 2017 10:57