KV17 - debat Syddjurs:

Vi kan bruge Kom-bi til meget mere

Af Else Marie Høgh (V), kandidat for Venstre til KV17:

“Jeg synes, at det er fantastisk, at vi har vores biograf her i Hornslet, hvor vi kan se de sidste nye film.

Men kunne vi bruge Kom-bi til endnu mere end vi gør i dag?
Ja det kunne jeg rigtigt godt tænke mig.

Jeg kunne ønske mig, at vi kan bruge Kom-bi til endnu flere kulturelle oplevelser til vores borgere i Hornslet og Syddjurs Kommune. Ikke mindst for at vi også kan tiltrække nye tilflytter-familier til byen og brugere fra vores nabokommuner.

Hvis Hornslet er en attraktiv kulturby, så vil det også kunne styrke vores lokale handelsliv.

I Rønde er Kulturhotellet byens kulturhus, og i Ebeltoft er Ny Malt under opbygning til byens nye kultursamlingspunkt. Begge projekter, som giver borgerne mulighed for spændende kulturelle oplevelser nu og i fremtiden.

Næste fremtidige kulturprojekt i Syddjurs, må nu være en udvidelse af Kom-bi i Hornslet?

Det synes jeg kunne give rigtig god mening. Tænk sig, hvis vi kunne samle endnu flere aktiviteter i Kom-bi. Det vil det være fantastisk for byen og os som borgere.

Det er rigtigt vigtigt, at vi som byen Hornslet, har nogle gode kulturelle tilbud til vores borgere udover biograf, men også teaterforestillinger, musikarrangementer, koncerter, foredrag, fritidstilbud for børn og unge, kunne også være musikskole og billedskole, flere cafearrangementer for alle borgere, og ikke mindst arrangementer for vores seniorer og ældre i Syddjurs Kommune.

Vi kan bruge Kom-bi til endnu mere end vi gør i dag. Det vil jeg gerne arbejde for, hvis du sætter kryds ved mig 21. november til Kommunevalget.”

Publiceret 09 October 2017 18:11

SENESTE TV