KV17 - debat Syddjurs:

Ung må Syddjurs fortsat være - også i fremtiden

Af Niels Gyldenlund Mikkelsen (A) og Christoffer Pedersen (V), kadidater til KV17:

“Den 21. november er der igen kommunal- og regionsrådsvalg. I forhold til Folketingsvalget er det to lidt oversete valg, og det er i vores øjne helt forkert, for det er her, vi alle kan få mest indflydelse på vores hverdag. Vores skoler, daginstitutioner, veje, sundhedsforebyggelse, jobcentre og natur?

Det er her, det gælder. Det er nu, det gælder.

Syddjurs Kommune har en alt andet end god historie for valgnætter, og det skal ændres. Vores vej til at ændre det er at mødes på forhånd; ændre spillets regler til borgernes bedste. Vi agter derfor at arbejde sammen nu som kandidater – og forhåbentligt efter valget som byrådsmedlemmer – for at skabe den bedst mulige kommune, fordi vi synes Syddjurs kan mere, hvis vi samarbejder om at nå fælles mål.

Vi vil derfor arbejde benhårdt for tre ting: En svømmehal i Rønde, ungdomsboliger centralt i kommunen og langt bedre forhold for de frivillige foreninger. Det første har længe været en mærkesag for Rønde og omegn og fortjener at blive til virkelighed. Med mere end 1.000 elever og studerende der har deres daglige gang i Rønde, så er der basis for at lave en svømmehal. Det andet vil gøre en altafgørende forskel for at holde de 18-25-årige i kommunen, så de kan skabe den kultur, det liv og den udvikling, som kun unge kan skabe. Det tredje vil gøre, at Syddjurs Kommune ikke er et område, der lukker med butikkerne, men har noget for alle – hele tiden.

Kommunalvalget handler om hjerteblod. Det handler om alt det, vi mærker hver dag – ikke debatter, der ligger langt fra os.

Derfor vil vi opfordre alle borgere til at stemme personligt. For alle borgere fortjener en repræsentant, de kan gå til, når systemet er imod dem, så byrådsmedlemmerne kan være på deres side. Det er derfor vi stiller op og det er derfor, vi tør anbefale hinanden. Fordi samarbejde er vejen frem for Syddjurs.”

Publiceret 02 November 2017 05:00

SENESTE TV