KV17 - debat Syddjurs:

Svømmehal i Rønde, det bliver da aldrig til noget...?

Af Kirsten Frederiksen (A), kandidat til KV17:

“...det er vi mange, der efterhånden ikke vil høre på mere.

Vi skal derfor etablere/bygge en veludstyret svømmehal i Rønde, almindeligt bassin – varmtvandsbassin. Behovet er nu så stort, at vi er mange, der står fast og er klar til at søge diverse fonde til anlægsudgifterne. Det vil derfor være mere end oplagt for kommunen at være med til at stå for både byggeri og drift af en kommende svømmehal.

Byrådet har gennem tiderne fortalt, at når et godt og vigtigt projekt selv kan skaffe ca. 50 procent af anlægsudgifterne, så er de med. Det er et vigtigt projekt med en svømmehal. Rønde er en stor og alsidig skoleby med 10 skoler, og et kommende stort ældrecenter. Syddjurs kommune har nu rundet 42.000 indbyggere, hvoraf ca. 5.000 er registrerede gigtramte, (jeg ved hvad jeg taler om, jeg har leddegigt) og 10 bofællesskaber for psykisk- og fysisk handicappede.
En svømmehal vil ikke være luksus, men en nødvendig investering i borgernes sundhed, forebyggelse og genoptræning. Og vores børn skal lære at svømme. Og turisterne kan bruge svømmehallen, når strandbadning ikke er mulig.

Rønde har fællesfaciliteterne, og arealet står klar, lad os stå sammen om en svømmehal nu.”

Publiceret 07 November 2017 14:09

SENESTE TV