Zeidler-sagen:

Nærmeste politiske ven slår ikke hånden af Per Zeidler

Flemming Hansen er ligesom alle andre chokeret over de afsløringer, der er blevet rullet ud om FI-udvalgsformanden, men venskabet består

Af
Af Lars Norman Thomsen

Liberal Alliances snart forhenværende byrådsmedlem, Flemming Hansen, Mørke, har kørt et nært parløb med Per Zeidler, siden de to ved årsskiftet 2012-2013 valgte at forlade Venstre sammen for i første omgang at blive løsgængere.
Siden gik de sammen med hos Liberal Alliance, der sagde haps, fordi det dengang nydannede parti manglede et par kandidater med tyngde til kommunalvalget i november 2013.
Hansen & Zeidler opnåede stemmer nok til, at duoen kom med i byrådet, og hele denne periode har venskabet, politisk og privat, været ovenud godt, som Flemming Hansen beskriver det.
Også da Liberal Alliances landsformand Leif Mikkelsen bad Per Zeidler om at trække sig fra partiet på grund af Zeidlers rod i økonomien, gik der skår i venskabet.
Flemming Hansen og Per Zeidler aftalte således sammen, at Flemming Hansen skulle forblive i Liberal Alliance resten af byrådsperioden, selv om Zeidler overgik til at blive løsgænger.
 

Hvorfor?

Ligesom mange andre stiller Flemming Hansen sig selv spørgsmålet: "Hvorfor?".
"Jeg blev selvfølgelig chokeret og rystet, da jeg læste om, hvad der var sket," siger Flemming Hansen. 
"Jeg spørger mig selv, hvorfor Per tilsyneladende er kommet så langt ud. Hvad har hans motiv været."
"Jeg tror, at der må være en grund til det, som ikke er kommet frem endnu."
Flemming Hansen vil ikke slå hånden af sin ven.
"Min livsholdning har altid været, at jeg tror det bedste om mennesker, indtil det modsatte er bevist," siger Flemming Hansen.
Han har forsøgt at kontakte Per Zeidler - uden held.
"Per skal vide, at han altid er velkommen til at ringe til mig for at snakke. Jeg slår ikke hånden af en god ven, selv om han er havnet i den situation, som han er."
 

Publiceret 09 November 2017 12:16

SENESTE TV