KV17 - debat Syddjurs:

Det gode samarbejde er kerneopgaven i byrådet

Af Karen Østergaard (V), Syddjurs Byråd - kandidat til KV17:

“Jeg bliver ofte spurgt om, hvorfor jeg ikke skriver læserbreve. Det burde jeg måske gøre. Men lige nu sidder jeg med Adresseavisen foran mig og læser valgreklamer og læserbreve. Der er ikke mange ting, som jeg er uenig i.
Her er nogle få sætninger, som jeg har plukket ud fra valgannoncer i uge 45.
Overskrifterne er udpluk fra Socialdemokratiet. SF. Venstre. Konservative. Dansk Folkeparti. Læs her: Et værdigt liv for ældre.
Borgerinddragelse. Bæredygtighed. Forebyggelse. Børn og unge. Erhvervsudvikling. Bosætning. Børnefamilierne. Beskyt vore kyster - også mod havdambrug osv.
Men der er alligevel nogle få ting, som ikke står i overskrifterne nemlig: At personalenormeringerne skal tilpasses, så der kan indføres fleksible åbningstider i daginstitutionerne. Uden tvivl en beslutning, som kan få flere børnefamilier til at flytte til Syddjurs. Vi vil jo i alle partierne bevare vore skoler.
Inden for ældreområdet er det også meget vigtigt, at personalenormeringen hele tiden tilpasses behovet, så både de ældre der bor på plejehjem eller i eget hjem får den allerbedste pasning.
Det er meget vigtigt, at vi samarbejder om dette meget vigtigt punkt: Den bedste Personalenormering i Syddjurs. Personalenormering. - kunne være en overskrift.
Vi har i denne byrådsperiode fået vedtaget store beslutninger indenfor ældreområdet. Vi har fået igangsat det meget store byggeri af to plejehjem. Her i sidste øjeblik har vi vedtaget beslutningen om, at flytte produktion af madlavningen tilbage til alle vore plejehjem. Vi har haft et supergodt samarbejde i Byrådet om vedtagelserne af disse beslutninger. Hvem der nu skal producere madlavningen til hjemmeboende tages en af dagene.
Der skal ikke herske tvivl om, at jeg er meget glad for byrådsarbejdet.

Men tilbage til overskrifterne fra andre partier. Alle kan vist være enige om, at det er overskrifter, som det nye byråd kan samarbejde om i den kommende periode.
Det vil jeg gerne være med til, og det passer lige til min overskrift på min billedreklame i Adresseavisen: “Jeg er god til at samarbejde”.”
 

Publiceret 10 November 2017 18:00

SENESTE TV