KV17:

Ambulance med base i Knebel? - Niels Erik Iversen, Anders Kühnau og Ole Bollesen enige

Af Ole Bollesen (A), Syddjurs Byråd - borgmesterkandidat til KV17:

"På vælgermødet i tirsdags i Knebel, var der en diskussion om hvordan man kunne sikre befolkningen på Mols og Helgenæs, efter at min gode nabo Niels Bie er ophørt som udrykningslæge.
Til januar tiltræder to ny læger på Mols, men de har ikke mulighed for at køre som udrykningslæger og ser ikke dette som en løsning.  Derfor har de i stedet foreslået, at Regionen laver en såkaldt ”forkantsdisponering” af en ambulance i Knebel. Ambulancen skulle have base i Knebel ved Molslægerne (Ole B: eller brandstationen 100 meter fra lægerne).
På Mols og Helgenæs har vi været utroligt glade for vores udrykningslæge, som har skabt en stor tryghed i området - også i sommerhalvåret, hvor der er mange turister. Hvis vi i stedet kunne få en ambulance med paramedicinere stationeret, ville det skabe langt større tryghed i området. Der er langt fra både Rønde og Ebeltoft til Mols/ Helgenæs området.
Denne ide vil jeg gerne bakke op – og jeg har talt med de to socialdemokratiske regionsmedlemmer (og kandidater)  Niels Erik Iversen og Anders Kühnau. Begge mener, at det kunne være en realistisk løsning for området.
 

Publiceret 18 November 2017 15:49

SENESTE TV