KV17 - debat Syddjurs:

Tal ordentligt - det er mit politiske kompas

Af Ingrid Boldsen (SF), kandidat til KV17 i Syddjurs:

"For mig handler lokalpolitik i høj grad om, at vi kender hinanden og vil hinanden det bedste. Man kan altid henvende sig direkte til den lokale politikker, hvis man har en problemstilling eller ser noget som ikke er i orden, eller hvis man har en god idé.
Dialogen mellem borger og byrådsmedlem – også på tværs af partierne, anser jeg som noget af det vigtigste for at få kommunen til at fungere.
Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan vi forholder os til vores måde at omtale hinanden på. Det gælder begge veje: fra borger til politiker og omvendt.
Hvem kender ikke den situation, hvor vi sidder sammen og én kommer til at fyre en dumsmart (et af dronningens udsagn) bemærkning af om en anden, og vi kører med på den, eller får ikke sagt fra.
Mange af os har vel også prøvet – måske endda uforskyldt – at være genstand for negativ omtale, sladder eller manipulation. For nogen kan det være svært at komme videre og få den negative opfattelse rystet af sig. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi skal undgå at tale om hinanden – det er jo også med til at binde os sammen. Vi skal derimod være opmærksomme på, hvad vi siger og ikke mindst, hvordan vi udtrykker os, det kan have store konsekvenser for den andre.
Det er mit politiske kompas."
 

Publiceret 20 November 2017 13:00

SENESTE TV