Per Dalgaard (DF). Foto: Lars Norman Thomsen

Per Dalgaard (DF). Foto: Lars Norman Thomsen

Debat Syddjurs:

Lyt til Naser Khader, kære Syddjurs politikere

Af Per Dalgaard (DF), Syddjurs Byråd:

“Jeg var mandag 27. november til et yderst interessant foredrag/debatmøde med min gode bekendte Naser Khader i Kom-Bi i Hornslet.

Mødet var velbesøgt, og de budskaber Naser Khader kom med fra sin opvækst i Mellemøsten og til sin ankomst til Danmark, håber jeg vil få tilhørerne til at vurdere, om vi i Danmark ikke lader os styre af for mange specielle krav fra de ankomne muslimer.

Han talte sågar om assimilation i stedet for integration, idet assimilation medfører, at de ankomne muslimer skal anerkende de danske værdier, så som demokrati, ytringsfrihed, ligestilling mellem kønnene og en retsstat uden korruption. Så kan de dyrke deres religion på privat basis, sådan som vi andre gør det. I øvrigt samme argument som Dansk Folkeparti fremførte under den nylig overståede kommunale valgkamp. Men helt uden positiv respons ved debatterne. Og som tilmed blev latterliggjort af alle andre i panelet.

På mit spørgsmål til Naser Khader om tørklæder i skolerne hos små muslimske piger, svarede han, at han blev beklemt i hjertet, når han så små piger med tørklæde, som efter hans opfattelse er et kvindeundertrykkende symbol. At den kulturkristne muslim, som han kalder sig selv, har dette synspunkt, burde få gode danske borgere til at tænke på, hvordan et forslag om netop at undgå tørkælder i Syddjurs Kommunes skoler bl.a. blev modtaget af mine byrådskolleger, med foragt.

Naser Khader havde sin nye bog med, som hedder 'Bekendelser fra en KULTURKRISTEN MUSLIM', hvor introduktionen på bagsiden siger:

"På den ene side af gaden ligger der er andet hus: kristendommens. Jeg har kikket ind ad vinduerne, jeg har været inde i det. Der er tørt og varmt og nogle sørger for at vaske gulvet, når det trænger. I Islams hus er der til gengæld hul i taget, ruderne er knust, og væggene mangler puds. Det regner og blæser ind, men alle lader, som om alt er i den skønneste orden. Møblerne bliver ikke flyttet rundt på. De står, hvor Muhammed har sat dem.”

Dette burde få flere til at tænke over, hvor det danske samfund er på vej hen.”

Publiceret 28 November 2017 15:25