Payback time:

Fire heldige kunder scorede Jule-jackpot

Rønde Handels julekonkurrence til 10.000 kroner fandt sin afgørelse i sidste uge

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det er ikke så tosset at få tilbagebetalt det beløb, som man har julehandlet for.

Altså, har du købt for 5.133,95 kroner og har beviserne i orden i form af gyldige kvitteringer, så får du, hvis du er heldig, det samlede beløb tilbage i form af et Handel Syddjurs gavekort som efterfølgende kan benyttes i de lokale butikker.

I alt sin korthed var det sådan, at Rønde Handels butiksliv i år havde tilrettelagt sin julekonkurrence, Jule-jackpot.
Sammenlagt 10.000 kroner var på spil i Jule-jackpot puljen, og i sidste uge kunne Hanne Løber, Butik Zærlig, og Mette Bak, Boutique Glad, begge med i Rønde Handels bestyrelse, trække de heldige vindere.

Det skete hos Boutique Glad, hvor de pænt mange kuverter med kvitteringer fyldte godt.

På forhånd kunne en enkelt kunde i teorien løbe med den samlede pulje, hvis han eller hun, kunne dokumentere, at de havde købt for 10.000 kroner eller mere i Røndes butikker i perioden fra 28. november og frem til 23. december.

Det blev dog fire kunder, der kom til at få del i de rare penge:

  • Morten Kruse 
  • Iben Vestertjele, Rønde
  • Margit Madsen, Rønde
  • Kirsten Brusch, Følle
De fire kan se frem til at modtage et Handel Syddjurs Gavekort med et pålydende beløb, der svarer til deres julekøb (afrundet).

Kvartetten kan i denne uge kigge forbi Boutique Glad og hente deres gavekort.

Mette Bak og Hanne Løber skulle kun trække fire kuverter op fra postkassen, før de 10.000 kroner var fordelt på fire heldige

Mette Bak og Hanne Løber skulle kun trække fire kuverter op fra postkassen, før de 10.000 kroner var fordelt på fire heldige

Her står det rødt på hvidt, hvad årets julekonkurrence gik ud på

Her står det rødt på hvidt, hvad årets julekonkurrence gik ud på

Publiceret 12 January 2018 05:45

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.