IF Midtdjurs’ anfører Mikkel Fanø (th) sikrede IF Midtdjurs et point på et frisparksmål et minut før tid. I baggrunden dommertrioen med dommer Jan Hansen i midten og linjedommerne Kristian Møller (th) og Adrian Rama. (Privatfoto)

IF Midtdjurs’ anfører Mikkel Fanø (th) sikrede IF Midtdjurs et point på et frisparksmål et minut før tid. I baggrunden dommertrioen med dommer Jan Hansen i midten og linjedommerne Kristian Møller (th) og Adrian Rama. (Privatfoto)

Seriefodbold:

Mikkel Fanø heldig med at sikre IF Midtdjurs et point mod Grenaa IF

IF Midtdjurs er ramt på offensiven efter at topscorer Ahmad Al-Bahadli er ude i mindst seks måneder med en alvorlig knæskade. Grenaa IF er tilbage på sporet efter 2-2 i kampen mod IF Midtdjurs i Serie 2

Af
Af Martin Schultz

”Det var sådan en kamp, som viser, hvor uretfærdigt livet kan være.”

Det siger Grenaa IF's cheftræner Gary Taylor, efter at han onsdag aften på Ryomgård Stadion så sit hold tabe to point et minut før udløbet af den ordinære spilletid, da IF Midtdjurs udlignende til 2-2 på et frisparksmål, som blev rettet af i muren.

Men med et point med hjem fra Ryomgård fik gæsterne trods alt vist, at der er kommet nye boller på suppen i Grenaa IF, efter at seniorudvalget efter en elendig sæsonstart for nylig skiftede ud i trænerteamet og satte den hidtidige holdleder Gary Taylor i spidsen for holdet med assistance fra Hans Kurt Marx og spilleren Sune Sørensen.

Så efter en sejr på 2-0 mod Hammel GF kom der et point mere ind på kontoen med det uafgjorte resultat mod IF Midtdjurs, som betyder, at Grenaa IF har fået kontakt til de andre bundhold og søndag spiller en nøglekamp mod Langaa IK.

”Det var en kæmpeskuffelse med uafgjort, for jeg synes kampen foregik på vores præmisser og at vi var i kontrol med begivenhederne, da IF Midtdjurs udlignende sent i kampen. En stor ros til hele holdet, som viste en god indstilling. Vi er rykket sammen i bussen i Grenaa IF og er tilbage på sporet, for vi er begyndt at få point igen,” siger Gary Taylor.

Topscorer ude et halvt år

”Grenaa IF er et hold, som vi burde slå, men omstændighederne taget i betragtning er vi tilfredse med at have fået det ene point. Vi var klar over, at de netop havde skiftet træner, at de vandt deres sidste kamp, og at de havde mobiliseret et hold med rutinerede spillere,” siger IF Midtdjurs' holdleder Klaus Fanø.

IF Midtdjurs havde de to unge tvillinger Mikkel og Nicklas Sloth tilbage på holdet efter afbud på grund af efterskoleophold, men måtte til gengæld undvære holdets topscorer, angrebsprofilen Ahmad Al-Bahadli.

”Ahmad Al-Bahadli måtte udgå i vores sidste kamp mod Kolind-Perstrup IF med en knæskade. En scanning har nu vist, at Ahmad Al-Bahadli har beskadiget både sit korsbånd og sin menisk og er ude i mindst seks måneder. Det rammer os hårdt, og vi har lidt af en udfordring i vores angrebsspil, men vi forventer at have Tobias Gudumlund tilbage efter en fiberskade i låret i løbet af nogle uger,” siger Klaus Fanø, som i forvejen har profiler som Jonas ”Joe Hipster” Simonsen og Jeppe Gribsholt på skadeslisten.

”Det pyntede at have de to tvillinger med på holdet igen, og så spillede Mikkel Primdahl Sonnichsen en stor kamp,” siger Klaus Fanø, som søndag kan se IF Midtdjurs tage imod topholdet Randers Freja på Ryomgård Stadion efter at randrusianerne forleden vandt topopgøret mod Kolind-Perstrup IF med 5-2.

Frispark blev rettet af i muren

Kampen mellem IF Midtdjurs og Grenaa IF var en jævnbyrdig kamp, hvor Grenaa IF med et forsøg af Martin Westmark Hansen på overliggeren var tættest på at få nettet til at blafre i 1. halvleg.

Holdene måtte helt frem til godt ti minutter ind i 2. halvleg, før der kom gang i scoringen. Alan Djozic spillede bolden op på Frederik Laursen, som trak ned mod baglinjen, snød et par mand og så spillede bolden skråt tilbage til Anel Alagic, som på kanten af feltet afdriblede en mand og sendte bolden i det lange hjørne forbi Grenaa IF's U19 målmand Robin Bossen Arvid, som denne aften afløste Frederik Bjerregaard i gæsternes mål.

”Vi var lidt rystede efter IFM's scoring, men kom tilbage på sporet, da U17-spilleren Emil Sander Husum, som var med på bænken og netop var blevet indskiftet, udlignende til 1-1. Nu var kampen helt åben igen, og da vi i det 80. minut skiftede Rick Jensen ind igen, spillede han ved sin første berøring Adriel Chris Munanira helt fri. Han rundede IFM's målmand og sparkede bolden ind i det tomme mål,” fortæller Gary Taylor.

”Vi svarede igen ved at sende Emil Ring Kristensen fra forsvaret og helt frem og sparkede lange bolde frem mod ham, da vi med et minut igen fik et frispark uden for feltet i buen. Mikkel Fanø tog frisparket, som blev rettet af ved at ramme en hæl eller et knæ i Grenaa IF's mur,” siger Klaus Fanø fra IF Midtdjurs.

”Det var egentlig en ganske harmløs bold i almindelig gribehøjde, men den ramte en mand i muren og snød derfor fuldstændig vores målmand Robin Bossen Arvid,” siger Gary Taylor.

Adriel Chris Munanira blev valgt til kampens spiller på Grenaa IF's hold, men ifølge Gary Taylor fortjente alle holdets spillere ros for deres indsats.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

IF Midtdjurs - Grenaa IF 2 - 2 (0 - 0)

Onsdag 9. maj kl. 19.00 på Ryomgård Stadion

Målscorere:

 

 • 1 - 0 Anel Alagic (57. min.)
 • 1 - 1 Emil Sander Husum (65. min.)
 • 1 - 2 Adriel Chris Munanira (80. min.)
 • 2 - 2 Mikkel Fanø (89. min.)

 

IF Midtdjurs' hold:

 

 1. Troels Aude Gudumlund
 2. Frederik Laursen
 3. Emil Ring Kristensen
 4. Søren Gribsholt
 5. Mikkel Kvistgaard
 6. Alan Djozic
 7. Nichlas Sloth
 8. Anel Alagic
 9. Mikkel Primdahl Sonnichsen
 10. Mikkel Fanø
 11. Mikkel Sloth
 12. Simon Pilgaard
 13. Rune Bach

 

 

IF Grenaa's hold:

 1. Robin Bossen Arvid
 2. Morten Winther
 3. Kris Buus Kristensen
 4. Adriel Chris Munanira
 5. Martin Westmark Hansen
 6. Emil Sander Husum
 7. Jens Adam Bøgild Bachmann
 8. Sune Sørensen
 9. Simon Dinesen
 10. Rick Jensen
 11. Mikkel Buus
 12. Kasper Rygaard Andersen
 13. Joachim Gotfred

Publiceret 13 May 2018 17:32