Teknikeren og dribleren Christian Mørch gjorde effektfuld comeback i lokalopgøret

Teknikeren og dribleren Christian Mørch gjorde effektfuld comeback i lokalopgøret Foto: Nørager Boldklub

Seriefodbold: Christian Mørch tilbage med flot scoring i lokalopgør mod Vivild IF

Nørager B holder fast i førstepladsen efter 4-2 sejr over Vivild IF 2, men Skødstrup IF og Østdjurs 91 er lige i hælene på topholdet i kampen om oprykning i Serie 3

Af
Martin Schultz

Med en sejr på 4-2 fredag aften over Vivild IF 2 fortsatte Nørager B de gode takter efter 4-0 sejren på udebane over Fuglebakken KFUM og er tilbage på førstepladsen i Serie 3.

Men Nørager B har Skødstrup SF lige i hælene, og fredag aften tørner de to tophold sammen i et spændende topopgør på Studstrup Idrætsanlæg, mens Østdjurs 91, der har listet sig frem til en top 3 placering og ligesom Skødstrup SF har 18 point, ser til fra sidelinjen inden Nørager B skal på besøg på Trustrup Stadion lørdag 2. juni for at møde Østdjurs 91 i en direkte styrkeprøve om de øverste pladser i rækken.

Skødstrup SF satte tirsdag aften dyrebare point til, da holdet på hjemmebane overraskende tabte med 3-1 til TRIF.

”Det var godt for os, at Skødstrup SF tabte til TRIF, men vi er klar over, at Østdjurs 91 er et godt hold. Så alt er åbent og ingenting er afgjort,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

Kendt veteran med på Vivilds hold

Med afbud fra Michael Jensen, men med Christian Mørch og Mathias Fisker tilbage efter skader og med stigende formkurver og med Daniel Sortkjær hjemme fra Aalborg, stillede Nørager B med det stærkest mulige hold mod lokalrivalerne fra Vivild IF, som til gengæld med Jeppe Friis havde hentet en særdeles rutineret 40+ spiller ind på holdet til at styrke bagkæden.

”Jeppe Friis spillede godt og var dygtig til at læse spillet, men unge spillere med fart kan give ham udfordringer,” mente Claus Vestergaard.

Og Nørager dominerede ifølge træneren kampen fra start og kom foran efter 25. minutter, da Daniel Sortkjær med et hovedstød på et indlæg bragte gæsterne foran med 1-0.

Og kort efter var det holdets topscorer Rasmus Bang, som endnu engang fik sat sit aftryk, da Mads ”Pylle” Pedersen ved den bagerste stolpe headede et indlæg på tværs af målet til den modsatte stolpe, hvor Rasmus Bang stod klar til at heade bolden i mål.

Kort efter fik Vivild reduceret inden tilbagevendte Christian Mørch i halvlegens sidste minut viste klassen med et flot mål til 3-1 til Nørager B.

”Vi spillede os igennem i venstre side og bolden blev spillet til Christian Mørch, som fra kanten af feltet klappede til den med højrebenet og smækkede den op i det nærmeste hjørne,” fortæller Claus Vestergaard.

Nørager B klar til slutspurten

”Vi havde spillet en god 1. halvleg, og i 2. halvleg skulle vi holde gejsten og have det sjovt. Vi var enige om at spille lidt hurtigere,. Så vi fik Vivild-spillerne ud at løbe,” siger Claus Vestergaard om Nørager B’s pausesnak.

Og allerede få minutter ind i halvlegen kom Nørager B yderligere foran, da Kristoffer ”Bubber” Frandsen spillede bolden ned bagved Vivilds forsvar, så Daniel Sortkjær kunne løb bag om ryggen på Jeppe Friis og tog bolden med sig og kørte den uden om målmanden, inden den blev trillet i et tomt mål.

”Vi havde styr på kampen og fik skiftet ud, så alle mand kom på banen, og selv om Vivild IF med godt et kvarter igen reducerede på et mål, som lugtede af offside, så var vi ikke truet og var hele tiden i balance,” siger Claus Vestergaard.

Christian Mørch, som er tilbage på holdet efter en tid med skader, blev kampens spiller efter en flot indsats, som blev kronet med målet til 3-1.

Efter et hårdt program med fire kamp på 11 dage er Nørager B nu tilbage i et almindeligt program med en kamp om ugen i de resterende runder frem til sæsonafslutningen Skt. Hans aftensdag.

Fredag kl. 19.00 venter Skødstrup SF i topopgøret på Studstrup Idrætsanlæg.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 35

Vivild IF - Nørager B 2 - 4 (1 - 3)

Fredag 18. maj kl. 19.00 i Langhøj Idrætscenter

Målscorere:

0 - 1 Daniel Sortkjær (25. min.)

0 - 2 Rasmus Bang (27. min.)

1 - 2 Vivild IF (30. min.)

1 - 3 Christian Mørch (45. min.)

1 - 4 Daniel Sortkjær (49. min.)

2 - 4 Vivild IF (74. min.)

Publiceret 24 May 2018 14:49