Oldies but goodies...klasse fornægter sig ikke. Rasmus Wetche kampafgørende i 2-2 opgør mod Vorup FB

Oldies but goodies...klasse fornægter sig ikke. Rasmus Wetche kampafgørende i 2-2 opgør mod Vorup FB

Seriefodbold: Rasmus Wetche skaffede Grenaa IF et point med mål og fornemt oplæg

De to rutinerede indskiftere Rasmus Wetche og Simon Sørensen vendte i 2. halvleg 0-2 til 2-2 i Grenaa IF’s hjemmekamp mod Vorup FB i Serie 2

Af
Martin Schultz

”En ros til hele holdet for at komme tilbage fra 0 - 2 til 2 - 2. Det var som det har været de seneste seks kampe – vi kan ikke sætte en finger på spillernes indstilling og moral.”

Det siger Grenaa IF’s cheftræner Gary Taylor, efter at hans hold lørdag eftermiddag på HSM Arena sikrede sig et point i 2-2 kamp mod Vorup FB efter at have været bagud med 0-2 ved halvleg.

Dermed fortsætter Grenaa IF med at hente point og er nu ubesejret efter seks kampe, efter klubben som konsekvens af en miserabel start på sæsonen med kun et point i fem kampe skiftede ud på trænerposten.

Holdleder Gary Taylor overtog som ny cheftræner styrepinden og hankede op i klubbens rutinerede spillere, som gav hinanden håndslag på at vende skuden.

Og det var igen to af de rutinerede spillere, Simon Sørensen og ikke mindst Rasmus Wetche, som kom ind i 2. halvleg og vendte nederlag til et pointgivende uafgjort resultat.

”Rasmus Wetche kom ind fra starten af 2. halvleg og blev kampafgørende ved at score et mål og ved at lægge bolden tilrette for Simon Sørensen til udligningen til 2-2,” fortæller Gary Taylor.

I løbet af de seks kampe uden nederlag er Grenaa IF rykket fra en sidsteplads til en 3. plads, men slutspillet om nedrykning er så tæt i den meget jævnbyrdige pulje, at kun Kolind/Perstrup IF og Randers Freja kan sige sig fri for at være i nedrykningsfare.

”Alle slår alle i den pulje,” siger Gary Taylor, som lørdag tager imod topholdet Kolind/Perstrup IF på hjemmebane, derefter har Hammel GF på udebane inden sæsonen slutter mod IF Midtdjurs på HSM Arena i Grenaa. Til den tid vil man vide, om operation overlevelse lykkedes for Gary Taylor og hans hold med Hans Kurt Marx som assistent og Sune Sørensen som spillende assistenttræner.

To dumme boldtab og så var der mål

I den forrige kamp i 3-1 sejren over Hadsten SK havde Grenaa IF trukket tre unge U19 spillere fra FC Djursland ind på holdet, men de var ikke til rådighed i lørdags, så de ”gamle drenge” Rasmus Wetche og Simon Sørensen satte sig på bænken til kampen mod Vorup FB. Til gengæld var Morten Winther tilbage i forsvaret og Jens Bachmann igen med i angrebet.

”Vi fik en nervøs start, men fik arbejdet os ind i kampen. Jens Bachmann havde to store chancer, og vi havde også gode skud fra distancen. Men indenfor godt ti minutter havde vi to dumme boldtab, og det var Vorup FB med en hurtig angriber gode til at udnytte. Efter et kvarter mistede vi bolden i et opspil, og så gik det hurtig den anden vej over få stationer inden Vorup FB havde scoret. Og i det 26. minut skete det igen. Et dumt boldtab, bolden blev stukket i dybden, og en hurtig angriber stak af fra vores forsvar og scorede. Vorup FB scorede oven i købet endnu et mål inden pausen, men det blev annulleret på grund af offside,” fortæller Gary Taylor.

Wetche kom, så og sejrede

Efter pausen satte Grenaa IF Rasmus Wetche på banen, og den erfarne angriber kom hurtig i centrum med en dramatisk scoring.

”Rasmus stod fri inde i feltet og bolden landede hos ham på kanten af straffesparksfeltet. Han trykkede bare af og ramte indersiden af stolpen og bolden røg på tværs af målet og endte i nettet i den anden side af målet. Linjevogteren havde flaget oppe for offside, men efter en diskussion på sidelinjen, som føltes som minutter, underkendte dommeren linjevogteren og godkendte målet,” fortæller Gary Taylor.

Dermed var Grenaa IF med i kampen igen resultatmæssigt og trykkede på for en udligning. Målscorer Wetche måtte ud i ti minutter med et gult kort for en for voldsom tackling, og Gary Taylor sendte Simon Sørensen på banen og lavede om i sin formation.

”For at lægge mere tryk på spillede vi med kun tre mand bagude, fem mand på midtbanen og Rasmus Wetche og Jens Bachmann i front,” fortæller Gary Taylor.

Og hjemmeholdets pres gav pote i det 83. minut, da et højt indlæg blev sendt indover, som Rasmus Wetche med en fin teknisk detalje tog ned med brystet og derefter lagde tilrette for Simon Sørensen, som med et godt skud placerede bolden i det nærmeste hjørne uden chance for Vorup FB’s målmand.

”Vi fortsatte vores pres til det sidste, og vi havde en stor chance i det sidste minut, da Simon Dinesen driblede sig fri på kanten af feltet, men skød ved siden af. Så vi måtte nøjes med et point, men vi tabte i hvert fald ikke,” siger Gary Taylor.

Rasmus Wetche blev valgt til kampens spiller for sin gode 2. halvleg, hvor han lavede et mål og leverede en teknisk flot assist.

Grenaa IF tager lørdag kl. 15.30 på HSM Arena imod Kolind/Perstrup IF i en kamp, hvor formstærke Grenaa IF skal prøve kræfter med rækkens tophold.

”Det bliver en svær kamp, men vi lægger os ikke ned,” forsikrer Gary Taylor.

Kampfakta:

Serie 2, pulje 17

Grenaa IF - Vorup FB 2 - 2 (0 - 2)

Lørdag 2. juni kl. 13.00 på HSM Arena

Målscorere:

0 - 1 Daniel Bording Rasmussen (15. min.)

0 - 2 Daniel Bording Rasmussen (26. min.)

1 - 2 Rasmus Wetche (54. min.)

2 - 2 Sune Sørensen (83. min.)

Publiceret 05 June 2018 16:09