Grusveje og rabatter vandes inden Djurs Rally gennemføres

Arrangørerne pøser vand på grusveje og rabatter ved lørdagens Djurs Rally med Kolind+ som centrum for at mindske generne for lodsejere, naboer og publikum

De seneste mange uger med masser af sol og næsten ingen nedbør har medført, at de arealer, hvor lørdagens Djurs Rally skal gennemføres, er overordentligt tørre. Men det bliver der taget hånd om.

Inden selve rallyet starter lørdag klokken 12.30 med startsted og målområde ved Kolind+ , vil Randers Auto Sport vande alle grusvejene med tilstødende rabatter, som indgår i ruten.

Dette gøres dels for at minimere brandfaren, dels for at reducere gener for naboer, lodsejer og tilskuerne langs løbets hastighedsprøver, fortæller arrangøren Randers Auto Sport i en pressemeddelelse.

Endelig vil en vanding af hastighedsprøver også være med til at gøre konkurrencen så jævnbyrdig som mulig, så udsynet bliver så ens for alle deltagerne som muligt.

Det bliver fra Kolind+, at viceborgmester Claus Wistoft løfter Dannebrogsflaget og sender den første rallybil afsted ud på hastighedsprøverne. Og der kommer til at gå en time, inden det sidste mandskab er blevet sendt afsted – så mange deltagere er der.

Fra startstedet skal deltagerne ikke køre særlig langt, inden den egentlige konkurrence går i gang, for den første hastighedsprøve starter nærmest udenfor byskiltet og går ad snoede veje til Thorsager. Senere skal rallykørerne også dyste i Fjeld Skov, området mellem Rønde og Feldballe samt i Skramsø Plantage.

Publiceret 08 June 2018 10:58