Smoking Gun aka Mathias Busse er fortsat en snedig målræv hos Aastrup/Hammelev

Smoking Gun aka Mathias Busse er fortsat en snedig målræv hos Aastrup/Hammelev

Seriefodbold: Smoking Gun scorede ved hjælp af held og begge stolper

Åstrup/Hammelev IF vandt med 3-2 over et træt Østdjurs 91 hold i lokalopgør i Serie 3. Østdjurs 91 spillede tre kampe på under en uge og tabte de to

Af
Martin Schultz

Åstrup/Hammelev var tilbage på banen og på vinderkurs, da holdet sidste fredag vandt med 3-2 over lokalrivalerne fra Østdjurs 91 efter 1-1 ved pausen.

Det skete efter at Åstrup/Hammelev IF ugen forinden havde meldt sig helt ud af det gode selskab ved ikke at stille op til kampen mod topholdet Skødstrup SF. Åstrup/Hammelev blev taberdømt med 3-0 som reglerne foreskriver, når det ene hold udebliver.

”Jeg ved godt, at det er træls ikke at møde op til en kamp. Men vi havde så mange afbud, at vi ikke kunne stille et hold,” siger Åstrup/Hammelev IF’s spillende træner Nicolaj Jarsmer, som sammen med spillerkollegaen Martin Fiehn Andersen står for træningen i klubben.

Men heldigvis var Åstrup/Hammelev IF tilbage på eget græs sidste fredag, da Østdjurs 91 var på besøg på Åstrup Stadion.

”Det blev en kamp, hvor vi startede bedst i det første kvarter og nærmest spillede Østdjurs 91 ud af banen. Derefter gik der sommerbold i den, og vi holdt nærmest op med at spille fodbold i en time, hvor Østdjurs 91 havde overtaget. Vi kom tilbage i de sidste tyve minutter og havde en del chancer og scorede to mål,” fortæller Nicolaj Jarsmer, som selv leverede assisten til Åstrup/Hammelevs første scoring, da han sendte et indlæg ind til målscorer Søren Sørensen.

Målmand Marcus Bak blev kampens spiller

Østdjurs 91 udlignende føringen efter et lille kvarter ved Klaus Vilhelmsen, hvorefter der ikke blev scoret før langt ind i 2. halvleg, hvor heldet var med Mathias Busse ved en lidt speciel scoring.

”Mathias slap fri ved baglinien og fik fra næsten 0 grader prikket bolden indenom Østdjurs’ målmand, så den første ramte den ene stolpe og derfra den anden stolpe inden bolden gik i mål,” fortæller Nicolaj Jarsmer.

Kort efter kom Åstrup/Hammelev IF foran med 3-1, da Jens Madsen headede et indlæg i mål ved bagerste stolpe.

Østdjurs 91 fik reduceret til 3-2 med lidt over ti minutter igen. En Østdjurs 91 spiller vandt en hovedstødsduel, da et frispark blev sparket indover. Målmand Marcus Bak klarede forsøget, men bolden sprang ud til Simon Laursen, som sparkede riposten i mål.

”Kampens spiller blev vores målmand Marcus Bak, som med mange gode redninger holdt os inde i kampen,” siger Nicolaj Jarsmer.

Østdjurs 91 så trætte ud efter hårdt program

Østdjurs 91 har haft et heftigt program i den seneste tid og spillede tre kampe på under en uge.

Først om søndagen, hvor holdet på en scoring i de sidste sekunder fire minutter ind i dommerens tillægstid udlignende Nøragers føring til 1-1.

”Dernæst skulle vi til Skødstrup, og vi må bare erkende, at topholdet var for stor en mundfuld - de var bedre på alle parametre - til trods for at vi havde gode chancer for udligning ved 1-0. I stedet blev det 2-0 og vi måtte satse endnu mere. Det gjorde desværre ikke de store udslag til vores fordel - derimod Skødstrup udnyttede det og scorede yderligere til 3-0 og 4-0,” fortæller Østdjurs 91’s træner Jesper Nimb Sørensen til klubbens hjemmeside.

”Vi havde dog større glæde af Åstrup kampen, hvor vi var godt med hele kampen. Vi spillede kampen kun med 13 mand, og det var tydeligt for enhver, at mange så trætte ud sidst i kampen. Kampen skal dog huskes især for Klaus Vilhelmsens solotur fra egen banehalvdel, hvor han drev bolden frem i høj fart og efter 3-4 skudfinter var han alene igennem og scorede usvigelig sikkert til 1-1. Det bølgede lidt frem og tilbage i resten af kampen, men Åstrup/Hammelev IF havde absolut de bedste kort på hånden til de sidste 15-20 minutter, og de viste styrke og scorede to mål kort tid efter hinanden. Vi fik dog reduceret til 2-3 ved Simon Laursen. Men mere havde vi ikke i os. Jeg føler bestemt at vi med lidt held kunne have fået noget med fra kampen - omvendt var det ikke ufortjent at Åstrup/Hammelev IF vandt,” siger Jesper Nimb Sørensen til www.oestdjurs91.dk.

Både Åstrup/Hammelev IF og Østdjurs 91 ligger komfortabelt i rækken som nr. tre og fire uden udsigt til hverken oprykning eller nedrykning.

Østdjurs 91 møder næste tirsdag Fuglebakken KFUM på hjemmebane, mens Åstrup/Hammelev IF fredag aften møder TRIF på PR Park i Rønde.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 34

Åstrup/Hammelev IF – Østdjurs 91 3 – 2 (1 – 1)

Fredag 8. Juni kl. 18.30 på Åstrup Stadion

Målscorere:

1 - 0 Søren Sørensen (4. min.)

1 - 1 Klaus Vilhelmsen (11. min.)

2 - 1 Mathias Busse (70. min.)

3 - 1 Jens Madsen (73. min.)

3 - 2 Simon Laursen (78. min.)

Publiceret 14 June 2018 23:15