Ironman Mols i støbeskeen til næste års sommerfest på Mols. Arkivfoto

Ironman Mols i støbeskeen til næste års sommerfest på Mols. Arkivfoto

Ironman Mols spøger på Mols

Sommerfestudvalget har 'Ironman Mols' i støbeskeen til næste års sommerfest på Mols

Af
Lars Norman Thomsen

MOLS Efter at have lukket og slukket for dette års solrige sommerfest på Mols med IF Mols som arrangør spiller Sommerfestudvalget ud med et større indslag, som udvalget satser på at sætte på programmet i 2019: 'Ironman Mols' i forbindelse med festen 5.-7. juli. Hvordan arrangementet nærmere skal sættes i scene, er ikke på plads endnu.

Dette års sommerfest var velbesøgt.

Det store reklamebanko havde 300 deltagere til at spille med om de mange præmier, som de lokale virksomheder og butikker på Mols, Helgenæs, Rønde og Ebeltoft, havde sponseret.

Til festerne i teltet var 640 med til disco om fredagen, mens cirka 300 var til fællesspisning og 550 til fest om lørdagen.

Gang i fodbolden

Det flotte optog gennem byen havde Mols Amigos som vindere af bedste udklædning og Nissebanden med bedste indslag.

På banerne blev fodboldturneringer afviklet med FC. Bøllebank som vindere af fag- og firmaturnering og med FC. Ghettosnappen af turneringen for gade/vej og familie.

Firmadysten blev vundet af Tinghulen.

Unge springgymnaster åbnede programmet om søndagen. De lavede en flot opvisning i brændende sol. Senere var 60 pensionister til gratis kaffe og kage i teltet.

"IF Mols vil gerne takke for den store opbakning fra frivillige, sponsorer og deltagere. Uden dem ville festen ikke kunne eksistere. Det er derfor med stor glæde, foreningen år efter år ser den flotte opbakning," lyder det fra Sommerfestudvalget.

Et 'selvmål'

Et lille skår i glæden over en god fest og en flot stemning var der dog. En eller flere havde ”fjernet” brandbilens blå blink – nok det dummeste, da brandmændenes absolut eneste formål jo er at hjælpe, når nogen er i nød.

"Det er naturligvis ikke i orden," som Sommerfestudvalget udtrykker det, men denne lille misere kan ikke ødelægge indtrykket af en god sommerfest 2018.

Publiceret 26 July 2018 09:08

SENESTE TV